Δωρεά του εφοπλιστή Πάνου Λασκαρίδη στο Πολεμικό Ναυτικό

Δωρεά του εφοπλιστή Πάνου Λασκαρίδη στο Πολεμικό Ναυτικό

Σειρά ηλεκτρομηχανών αποφάσισε να δωρίσει ο εφοπλιστής Πάνος Λασκαρίδης στο Πολεμικό Ναυτικό – Η αντικατάσταση των ηλεκτρομηχανών θα ολοκληρωθεί σε 12 μήνες

laskaridis_ypografi_eksw
Την προμήθεια και την εγκατάσταση τεσσάρων ηλεκτροπαραγωγών ζευγών κατασκευής των εταιρειών «SOCIETE INTERNATIONALE DES MOTEURS BAUDOUIN» και «LEROY SOMER» σε μία ακόμη φρεγάτα τύπου «S» του Πολεμικού Ναυτικού αποφάσισε να κάνει δωρεά ο εφοπλιστής Παναγιώτης Λασκαρίδης στο Πολεμικό Ναυτικό.

Η σύμβαση δωρεάς ηλεκτρομηχανών υπεγράφη από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ, τον πλοιοκτήτη και μέλος της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ (Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία) κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη, ως χορηγό, τον Αντιπρόεδρο της εταιρείας «BAUDOUIN» κ. Emmanuel Tellier-L'Hernault, ως προμηθευτή, και το Γενικό Διευθυντή της εταιρείας «NΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΑΕ» κ. Απόστολο Ντάσιο, ως εγκαταστάτη, ενώ παρέστησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Αποστολάκης και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου.

Με βάση τη σύμβαση, η εταιρεία «BAUDOUIN» αναλαμβάνει, να παρέξει στο Πολεμικό Ναυτικό τέσσερα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη για εγκατάσταση σε μία φρεγάτα τύπου «S», συμπεριλαμβανομένης της προμήθειας αριθμού ανταλλακτικών, εργαλείων και υποστήριξης.

Η εγκατάσταση των ηλεκτρομηχανών θα γίνει από τα «Νέα Ελληνικά Ναυπηγεία Α.Ε.», που θα εκτελέσει επίσης τις απαραίτητες σωληνουργικές και ηλεκτρολογικές εργασίες διασύνδεσης και λειτουργίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού, το έργο, τη δαπάνη προμήθειας και εγκατάστασης του οποίου θα καλύψει ο κ. Λασκαρίδης, προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί μέσα σε 11 μήνες.


laskaridis_ypografi
laskaridis_ypografi1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης