Γαλλικό δίκτυο RFI: «Ελλάδα- λιτότητα χωρίς τέλος»

italikasmesa

Οι Έλληνες βλέπουν ότι, παρά τα μέτρα λιτότητας, η οικονομία δεν έχει επανακτήσει το επίπεδο πριν από την κρίση

Για λιτότητα χωρίς τέλος κάνει λόγο το γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο «RFI» σχολιάζοντας την οικονομική κατάσταση στη χώρα μας μετά το τέλος των Μνημονίων.

«Από τις 20 Αυγούστου του 2018, η Ελλάδα βρίσκεται εκτός μνημονιακού καθεστώτος... των ευρωπαϊκών προγραμμάτων οικονομικής βοήθειας που εφαρμόστηκαν στη χώρα από το 2010», εξηγεί το επίμαχο ρεπορτάζ και προσθέτει:

«Η Ελλάδα μπορεί θεωρητικά να σταθεί μόνη της στις χρηματαγορές. Οι ηγέτες της Ευρωζώνης όπως και η ελληνική κυβέρνηση, χαίρονται. Όμως, οι Έλληνες βλέπουν ότι, παρά τα μέτρα λιτότητας, η οικονομία δεν έχει επανακτήσει το επίπεδο πριν από την κρίση. Συντάξεις και μισθοί βρίσκονται στο χαμηλότερο επίπεδο, η νεολαία οδηγείται στην έξοδο...Ελλάδα:λιτότητα χωρίς τέλος».

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Νίκος

Μια είναι η λύση: Πρέπει οι άνθρωποι του μόχθου, του επιχειρεν ,και της παραγωγής, να οργανώσουν κλιμάκια τα οποία θα κάνουν ελέγχους και θα επιβάλουν τσουχτερά πρόστιμα και προσαυξήσεις στο Σάπιο Και Διεφθαρμένο Δημόσιο !!!! Και στους συνδικαΛΗΣΤΑΡΑΔΕΣ !!!

@@

Πολύ σωστά μιλάς αγαπητέ! !!!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

6baf7d9

Το «βλέμμα» των επενδυτών παραμένει στραμμένο και στις εμπορικές σχέσεις ΗΠΑ και Κίνας, με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, να εκφράζει σήμερα την αισιοδοξία ότι οι ΗΠΑ και η Κίνα θα μπορέσουν να πετύχουν μια συμφωνία για το εμπόριο

4418774

Εντός λίγων ημερών ανοίγει η πλατφόρμα του ΕΦΚΑ για τις αιτήσεις διαγραφής - Αφορούν αφορούν ασφαλισμένους μετά το 1993, α αγρότες που είχαν και κάποια επιχειρηματική δραστηριότητα και οι δημοσιογράφους με μπλοκάκι