Γαλλικό δίκτυο RFI: «Ελλάδα- λιτότητα χωρίς τέλος»

italikasmesa

Οι Έλληνες βλέπουν ότι, παρά τα μέτρα λιτότητας, η οικονομία δεν έχει επανακτήσει το επίπεδο πριν από την κρίση

Για λιτότητα χωρίς τέλος κάνει λόγο το γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο «RFI» σχολιάζοντας την οικονομική κατάσταση στη χώρα μας μετά το τέλος των Μνημονίων.

«Από τις 20 Αυγούστου του 2018, η Ελλάδα βρίσκεται εκτός μνημονιακού καθεστώτος... των ευρωπαϊκών προγραμμάτων οικονομικής βοήθειας που εφαρμόστηκαν στη χώρα από το 2010», εξηγεί το επίμαχο ρεπορτάζ και προσθέτει:

«Η Ελλάδα μπορεί θεωρητικά να σταθεί μόνη της στις χρηματαγορές. Οι ηγέτες της Ευρωζώνης όπως και η ελληνική κυβέρνηση, χαίρονται. Όμως, οι Έλληνες βλέπουν ότι, παρά τα μέτρα λιτότητας, η οικονομία δεν έχει επανακτήσει το επίπεδο πριν από την κρίση. Συντάξεις και μισθοί βρίσκονται στο χαμηλότερο επίπεδο, η νεολαία οδηγείται στην έξοδο...Ελλάδα:λιτότητα χωρίς τέλος».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Νίκος

Μια είναι η λύση: Πρέπει οι άνθρωποι του μόχθου, του επιχειρεν ,και της παραγωγής, να οργανώσουν κλιμάκια τα οποία θα κάνουν ελέγχους και θα επιβάλουν τσουχτερά πρόστιμα και προσαυξήσεις στο Σάπιο Και Διεφθαρμένο Δημόσιο !!!! Και στους συνδικαΛΗΣΤΑΡΑΔΕΣ !!!

@@

Πολύ σωστά μιλάς αγαπητέ! !!!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

stoiximan

Για mega deal στο χώρο του Στοιχήματος ετοιμάζεται ο ΟΠΑΠ, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στον Τύπο το τελευταίο 24ωρο. Σύμφωνα με αυτές ο Οργανισμός μέσω της κυπριακής του θυγατρικής, Opap Investments αναμένεται να εξαγοράσει το μερίδιο 37% που κατέχει στην Gambling Malta Ltd ο επιχειρηματίας Φώτης Μπόμπολας.

greece

Tα επικαιροποιημένα στοιχεία που ανήρτησε χθες η Παγκόσμια Τράπεζα για τις επιδόσεις 214 χωρών το 2017, δείχνουν ότι η Ελλάδα κατρακύλησε στον δείκτη «κυβερνητικής αποτελεσματικότητας» από την 96η θέση στην 101η της λίστας

29
tourismos

Πάνω από το ήμισυ των στερεών αποβλήτων που προέρχονται από τον τουριστικό τομέα στην Ελλάδα θα μπορούσε, μέσα από βέλτιστες πρακτικές, να οδεύει κάθε χρόνο προς την ανακύκλωση, ενώ παράλληλα μπορούν να γίνουν προσπάθειες για να μειωθούν τα οργανικά απόβλητα.

pipe_gas

Στην ατζέντα της κυβέρνησης ξαναμπαίνει δύο χρόνια μετά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τα Σκόπια, ο αγωγός φυσικού αερίου, ο οποίος είχε υπογραφεί μεταξύ του ΔΕΣΦΑ και της κρατικής εταιρείας της γείτονας χώρας ΜΕR. Πρόκειται για τον αγωγό που θα ξεκινάει από την Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης και θα καταλήγει στη FYROM, προσφέροντας μία εναλλακτική πηγή προμήθειας φυσικού αερίου για την χώρα, η οποία σήμερα εξαρτάται από το Ρωσικό αέριο.

turkish_central_bank

Μετά τις επαφές του Τούρκου υπ. Οικονομικών Αλμπαϊράκ στο Βερολίνο και μια εβδομάδα πριν την πολυαναμενόμενη επίσκεψη Ερντογάν στη Γερμανία ο γερμανικός Τύπος εστιάζει στην Τουρκία και τις γερμανοτουρκικές σχέσεις

2