Λοταρία αποδείξεων: Δείτε αν κερδίσατε στην πρώτη κλήρωση - Προβλήματα στο σύστημα

Λοταρία αποδείξεων: Δείτε αν κερδίσατε στην πρώτη κλήρωση - Προβλήματα στο σύστημα

«Έπεσε» προσωρινά η σελίδα της ΑΑΔΕ - Πάνω από 4,5 εκατ. φορολογούμενοι συμμετείχαν στην πρώτη λοταρία - Η πλήρης λίστα με τους αριθμούς των τυχερών λαχνών 

​Λίγα λεπτά μετά τις 19:30 διενεργήθηκε η κλήρωση στην πρώτη λοταρία του υπουργείου Οικονομικών. Βγήκαν 1.000 τυχεροί και άλλοι 1.000 αναπληρωματικοί λαχνοί. Στη λίστα με τις 11 σελίδες, δεν αναφέρονται ονόματα και ΑΦΜ.

Στη κληρωτίδα μπήκαν λαχνοί που αντιστοιχούσαν σε 8.254.535 συναλλαγές, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν συνολικά από 4.556.328 ΑΦΜ. Η συνολική αξία των συναλλαγών ήταν 2.093.786.015,92 ευρώ, ενώ κληρώθηκαν 1.074.332.777 λαχνοί.

Η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου σε δηλώσεις της επισήμανε ότι «αποφασίσαμε με την αυτή την νομοθετική πρωτοβουλία να μοιράσουμε 12 εκατομμύρια το χρόνο για τους πολίτες, 1.000 ευρώ για χίλιους πολίτες». 

Σημείωσε επίσης ότι τα χρήματα αυτά δεν λογίζονται ως εισόδημα άρα είναι ακατάσχετα και αφορολόγητα. 

«Στόχος μας είναι να επιβραβεύσουμε τη χρήση ηλεκτρονικού χρήματος από τα μετρητά. Με την ίδια λογική έχουμε συνδέσει αφορολόγητο αγροτών συνταξιούχων και μισθωτών με ψηφιακές πληρωμές».

Η κυρία Παπανάτσιου σημείωσε ακόμα ότι η αύξηση της χρήσης του πλαστικού χρήματος (πιστωτικές, χρεωστικες, προπληρωμένες κάρτες, συναλλαγες e-banking) οδήγησαν στα πρώτα αποτελέσματα στην μάχη κατά της φοροδιαφυγής, καθώς τα έσοδα από ΦΠΑ στο εννιάμηνο του 2017, αυξήθηκαν κατά 20% σε σχέση με την αντίστοιχη χρονική περίοδο του 2015 (ή κατά δύο δισ. ευρώ). Αντίστοιχα είπε έχει γίνει και στην Πορτογαλία με αντίστοιχα αποτελέσματα.

Ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής είπε ότι η λοταρία εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική για τη φορολογική συμμόρφωση. «Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη αλλά θέλουμε την τύχη σύμμαχό μας για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Ο κ. Πιτσιλής έκανε γνωστό ότι οι επιτηδευματίες θα κληθούν να δηλώσουν λογαριασμό για να μετέχουν στην κλήρωση. Παράλληλα σημείωσε ότι οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με μηνύματα και ότι όλοι οφείλουν να δηλώσουν τα email τους.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα της λοταρίας Τη νέα εφαρμογή ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΑΑΔΕ, μαζί με έναν χρηστικό οδηγό ερωτήσεων και απαντήσεων για την διαδικασία που ξεκινά από σήμερα.

Μεταξύ άλλων στις οδηγίες αναφέρεται ότι «για να διασφαλίσετε τη συμμετοχή σας σε οποιαδήποτε από τις δημόσιες κληρώσεις του προγράμματος, πρέπει απλώς να έχετε πραγματοποιήσει (και να έχει εκκαθαριστεί) έστω και μία συναλλαγή με τη χρήση κάρτας ή με άλλο ηλεκτρονικό μέσο, κατά τον προηγούμενο μήνα ή άλλη χρονική περίοδο στην οποία αφορά η κλήρωση.  Δε χρειάζεται να κάνετε κάτι. Η Δ.ΗΛΕ.Δ. συγκεντρώνει τα στοιχεία των εκκαθαρισμένων συναλλαγών του εκάστοτε προηγούμενου μήνα, που αποστέλλονται από τους
Παρόχους Υπηρεσιών Πληρωμών μέχρι το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου του
εκάστοτε επόμενου μήνα και τα μετατρέπει σε λαχνούς
».

Δείτε αναλυτικά 13 απαντήσεις σε πιθανές απορίες σχετικά με τη λοταρία:

Ποιος φορέας είναι αρμόδιος για τη διενέργεια των κληρώσεων;
Αρμόδιος φορέας για τη διενέργεια των δημοσίων κληρώσεων είναι η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Δ.ΗΛΕ.Δ.) της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), σε συνεργασία με ανεξάρτητο πιστοποιημένο φορέα. 

Ποιοι συμμετέχουν στις κληρώσεις;
Στις δημόσιες κληρώσεις έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν Α.Φ.Μ. και έχουν ηλικία άνω των 18 ετών. 

Με ποιο τρόπο συμμετέχω στο Πρόγραμμα Δημοσίων Κληρώσεων της Α.Α.Δ.Ε.;
Για να διασφαλίσετε τη συμμετοχή σας σε οποιαδήποτε από τις δημόσιες κληρώσεις του προγράμματος, πρέπει απλώς να έχετε πραγματοποιήσει (και να έχει εκκαθαριστεί) έστω και μία συναλλαγή με τη χρήση κάρτας ή με άλλο ηλεκτρονικό μέσο, κατά τον προηγούμενο μήνα ή άλλη χρονική περίοδο στην οποία αφορά η κλήρωση.

Πως γνωστοποιώ τις ηλεκτρονικές μου συναλλαγές για να συμμετάσχω στην κλήρωση;
Δε χρειάζεται να κάνετε κάτι. Η Δ.ΗΛΕ.Δ. συγκεντρώνει τα στοιχεία των εκκαθαρισμένων συναλλαγών του εκάστοτε προηγούμενου μήνα, που αποστέλλονται από τους Παρόχους Υπηρεσιών Πληρωμών μέχρι το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου του εκάστοτε επόμενου μήνα και τα μετατρέπει σε λαχνούς.

Πως προσδιορίζεται το πλήθος των λαχνών μου που συμμετέχουν στην κλήρωση;
Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των συναλλαγών του μήνα στον οποίο αφορά η κλήρωση, ως εξής:
- Για συνολικό άθροισμα μέχρι εκατό (100) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε ένα (1) ευρώ.
- Για τα επόμενα τετρακόσια (400) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από εκατόν ένα (101) ευρώ μέχρι πεντακόσια (500) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε δύο (2) ευρώ.
- Για τα επόμενα πεντακόσια (500) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από πεντακόσια ένα (501) ευρώ μέχρι χίλια (1.000) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τρία (3) ευρώ.
- Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από χίλια ένα (1.001) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τέσσερα (4) ευρώ.
Όπου απαιτείται στρογγυλοποίηση, αυτή γίνεται στον πλησιέστερο μεγαλύτερο ακέραιο.

Πώς ενημερώνομαι για τους λαχνούς που εξασφάλισα σε κάθε κλήρωση;
Επισκέπτεσθε τη σχετική εφαρμογή (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ) στο δικτυακό τόπο της Α.Α.Δ.Ε., με χρήση των προσωπικών κωδικών σας πρόσβασης στο TAXISnet.

Πόσοι λαχνοί κληρώνονται ανά κλήρωση;
Σε κάθε κλήρωση αναδεικνύονται χίλιοι (1.000) τυχεροί λαχνοί και χίλιοι (1.000) αναπληρωματικοί που αριθμούνται σε 1ο, 2ο έως 1000ό.

Πόσοι από τους λαχνούς μου μπορούν να κερδίσουν σε κάθε κλήρωση;
Σε περίπτωση που περιλαμβάνονται στους λαχνούς σας περισσότεροι από έναν τυχεροί λαχνοί, δικαιούστε το έπαθλο μόνο μία φορά για κάθε κλήρωση. Οι υπόλοιποι τυχεροί λαχνοί στην περίπτωση αυτοί, αντικαθίστανται από τον 1ο, τον 2ο κ.ο.κ. από τους αναπληρωματικούς λαχνούς.

Ποιο είναι το έπαθλο της κλήρωσης;
Οι τυχεροί του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων επιβραβεύονται με χρηματικά ή σε είδος έπαθλα. Στην περίπτωση των χρηματικών επάθλων κάθε δικαιούχος κερδίζει χίλια (1.000) ευρώ.

Πώς ενημερώνομαι για τα αποτελέσματα της κλήρωσης;
Οι τυχεροί λαχνοί ανά κλήρωση αναρτώνται σε ιστοσελίδα στο δικτυακό τόπο της Α.Α.Δ.Ε. (www.aade.gr). Σε περίπτωση που κάποιος από τους λαχνούς σας περιλαμβάνεται στους τυχερούς, θα ενημερωθείτε μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό σας στο TAXISnet.

Πώς θα δηλώσω τον τραπεζικό μου λογαριασμό;
Σε περίπτωση που κερδίσετε για πρώτη φορά ή κερδίσετε και δεν έχετε δηλώσει σε κάποια προγενέστερη κλήρωση τραπεζικό λογαριασμό, θα σας δοθεί προθεσμία τριών (3) μηνών από την αποστολή του προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό σας στο TAXISnet, προκειμένου να δηλώσετε τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμείτε να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο. Στον λογαριασμό απαιτείται να εμφανίζεστε ως ο μόνος ή ο πρώτος δικαιούχος. 
Η δήλωση του λογαριασμού γίνεται στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet. 
Σε περίπτωση που δε δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός της ως άνω προθεσμίας, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο καταβάλλεται στον 1ο, 2ο κ.ο.κ. δικαιούχο, κάτοχο του 1ου, 2ου κ.ο.κ. αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης.

Πώς παραλαμβάνω το έπαθλο σε περίπτωση που περιλαμβάνομαι στους τυχερούς;
Το χρηματικό έπαθλο πιστώνεται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσετε για το σκοπό αυτό στο περιβάλλον TAXISnet και στον οποίο απαιτείται να εμφανίζεστε ως ο μόνος ή ο πρώτος δικαιούχος. 
Σε περίπτωση επάθλου σε είδος, αυτό θα αποσταλεί στη φορολογική σας κατοικία ή θα σας παραδοθεί ιδιοχείρως, μετά από σχετική συνεννόηση.

Έχω το δικαίωμα να εξαιρεθώ από το πρόγραμμα δημοσίων κληρώσεων της Α.Α.Δ.Ε.;
Έχετε το δικαίωμα, οποτεδήποτε, να ζητήσετε να εξαιρεθείτε από το πρόγραμμα Δημοσίων Κληρώσεων.
Μπορείτε επίσης να αποποιηθείτε το έπαθλο που κερδίσατε σε συγκεκριμένη κλήρωση, εντός τριών (3) μηνών από τη διενέργειά της, υποβάλλοντας σχετική αίτηση στη Δ.ΗΛΕ.Δ. Σε περίπτωση τέτοιας αποποίησης, το έπαθλο διατίθεται στον 1ο, 2ο κ.ο.κ. δικαιούχο, κάτοχο του αντίστοιχου αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης.

ΣΧΟΛΙΑ (122)

alexandros

na rwtisw kati??prepei na dilwseis kati gia na mpeis stin kleirwsi i ginete automata apo tis agores pou kanei o kathenas??

λογος

μερικοι δεν εχουν καταλαβει τον λογο που εγινε αυτο το μετρο,,,και γραφουν το μακρυ και το κοντο τους,,,αλλοι λενε τον πονο τους,,,αλλοι εξωτερικευουν τον ρατσισμο τους,,,πολλοι (επαγγελματιες)κραζουν γιατι οι πελατες τους τους πληρωνουν ολοενα και περισσοτερο με καρτα,οποτε αναγκαζονται να κοβουν αποδειξη(αυτο δλδ που ειναι και ο λογος του μετρου),,οπως και να χει ειναι ενα μετρο που προφανως αποδιδει,ασχετα αν αυτο τσουζει καποιους,,ΥΓ,δουλευω σε επιχειρηση εστιασης 5 χρονια,,περσι και ιδιαιτερα φετος η επιχειρηση κοβει 2πλασιο (ισως και 3πλασιο )αριθμο αποδειξεων σε σχεση με τα τα πρωτα 3 χρονια,,το αφεντικο καθε φορα που του λενε οτι θα πληρωθει με καρτα στραβομουτσουνιαζει,,,περιττο να πω οτι σε σχεση με το 2015 οι πληρωμες με καρτα εχουν πολλαπλασιαστει(βασικα πριν το 2015 ηταν ανυπαρκτες)ΚΟΥΡΑΓΙΟ δεξιουληδες,,,,

Μετά...

...το μερισματάκι που έτσουξε, ήρθε και η λοταρία και τους έσφαξε, ΡΕ ΡΟΜΠΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ...

Θα πρότεινα

Αφού είναι τόσο τζογαδόροι να βάλουν στην κλήρωση τις γυναίκες τους τσιπρακος και καημενος. Τουλάχιστον κάποιοι φορολογούμενοι να βγάλουν το άχτι τους πραγματικά...

ΑΠΑΤΗ

Κανονικά έπρεπε να γίνεται η κλήρωση με το αφμ και όχι με λάχνους.εγω δεν μπορώ να κάνω συναλλαγή πάνω από 500 ευρώ το μήνα λόγο του εισοδήματος μου σε σχέση με αυτόν από την Εκαλη.αρα αυτός μπαίνει με περισσότερους λάχνους.δηλαδη τα λεφτά στα λεφτά πηγαίνουν.Και αυτά μαζί τα φάγατε.ουστ.

@

ΡΕ ΒΟΥΡΛΟ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΛΑΧΝΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΝ ΣΕ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 1 ΛΑΧΝΟ ΑΝΑ 4 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ 1 ΛΑΧΝΟ ΓΙΑ 1 ΕΥΡΩ (ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ)! ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΧΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΟΙΟΥΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ! ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ 1 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΕ 2 ΔΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ (ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 400 ΕΚ.) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟ 1% ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΛΑΧΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ 20ΕΚ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΚΑΡΤΕΣ!

ακριβως

σωστος,,αλλα δειξε κατανοηση και στους μαγαζατορες που εχουν συνηθισει να κλεβουν το κρατος τοσα χρονια,,,τους εχει πεσει βαρυ να πληρωνονται συνεχεια με καρτα,,,

MITSI

O DIKOSMOU O LAXNOS LIGI SE 6 PERNO TIPOTA

χαχαχα

χαχαχαχα

VfV

Δεξιουλια σας έχει κάνει ο Αλέξης να κλαιτε με μαυρο δακρυ! Ακομα και στα άρθρα της....λοταρίας!!

ww@@@

ρούφα το αυγό σου, μπούλη

Ρε...

...για πολύ γλέντι μιλάμε τους κάνει ο μικρός!

qqqq

ο Καρανίκας είσαι ;

Ξεφτίλα ...

και εξαπάτηση ...

Γιώργος

ΚΕΡΔΙΣΑΑΑ!! Πριν 10' μπηκα στο mail μου, και τσουπ η ειδοποίηση οτι ειμαι ενας από τους τυχερούς!! Ωραίος Χριστουγενιατικος μποναμας!

Και πως ξερουμε τον αριθμο του λαχνου μας;

Ποιον αριθμο ε; Τον κανενα που κερδισε. Θα τα φανε μονοι τους οι τσιπραιοι και μας κοροιδευουν αλλη μια φορα

12 εκατομμυρια απάτη -Συριζεικο σανο

Οι λαχνοί απλά δεν αντιστοιχούν σε ΑΦΜ, όλοι ειδοποιούνται αυτόματα ότι δεν κέρδισαν. Αλλιως ας βγουνε 500 ατομα απο Αθηνα και αλλοι 500 απο την υπόλοιπη Ελλάδα να πουν οτι κέρδισαν.

Κέρδισα

Κέρδισα, κέρδισα πήρα το χιλιάρικο, ήρθε και το μύνημα, στο ονειρό μου, με πήρε και ο Τσίπρας στο κινητό μου, για να με συγχαρεί, για να με συγχαρεί! Θα πορωθούνε, τώρα με τις κάρτες, και θα ξεχάσουμε τα μετρητά, τα μετρητά! Για να μην χάσουνε, τους λαχνούς τους, θα παίρνουνε με κάρτα ακόμα και 1 ευρώ! Ακόμα και 1 ευρώ! Θα μπαίνουν όλοι, κάθε μήνα, στην λοταρία της ααδε, της ααδε! Και θα θέλουνε, και άλλους λαχνούους, για να κερδίσουν, το χιλιάρικο! Το χιλιάρικο! Και θα κλαίνε, οι μαυραγορίτες, που είχαν μάθει, στο μαύρο το ρευστό! Στο μαύρο το ρευστό! Και προκαλούσανε, στην αγοράα, και τον μαύρο, τον ανταγωνισμό, τον ανταγωνισμό! Σε ρωτούσαν, τόσο με απόδειξη, η τόσο με χωρίς! Και οι πελάτες πηγαίνανε και πρήζανε τους άλλους εμπόρους για ποιο φτηνά, για ποιο φτηνά! Και τους λέγανε, οτι ο άλλος, τους τάδινε ποιο κάτω χωρις απόδειξη και τους πιέζανε! Και αναγκαζόντουσαν, και οι άλλοι, να μην κόβουνε, για να μην φύγει, ο πελάτης τους! Τώρα όμως, με τις καρτούλες, που ολοι θα τα κόβουνε, θα ανέβουν και οι τιμούλες! Γιατί οι μαυρούλιδες, δεν θα μπορούνε, να κάνουν ανταγώνισμο, χώρις απόδειξη! Χωρίς απόδειξη! Πρέπει όμως! να συνδεθούνε και οι ταμειακέες, οι μηχανούλες, στο σύστημα! Στο σύστημα! Για να διασταυρώνονται, οτι συμφωνούουν οι μηχανούλες, με τα pos! Με τα pos! Γιατί κάποιοι δίνουν, για απόδειξη, μόνο το χαρτάκι, που βγάζει το pos! Και έτσι ακόμα, υπάρχει ο μαύρος, ο ανταγωνισμός!

κεκε

για κεκεδες στο προφορικο λογο ειχα ακουσει,,,για κεκεδες στον γραπτο λογο πρωτη φορα,,πρωτη φορα,,πρωτη φορα,,!!!

SUN OF THE BEACH

ΡΕ ΠΑΡΤΑΛΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ.ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΡΕ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑΔΕΣ???ΖΕΙΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ???

@SUN OF THE BEACH

SUN OF THE BEACH = Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ???? ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? ΑΛΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ?

ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ

ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ Ε? ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΔΕΣ? ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ? ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ?

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

moodys

Επικαλούμενος το έλλειμμα της χώρας - Ο οίκος αναφέρει ότι το χρέος θα αυξηθεί περαιτέρω, καθώς η οικονομία της Ιταλίας θα συνεχίσει να ακολουθεί αδύναμη πορεία - Ως δεύτερη αιτία,  επικαλείται τις αρνητικές επιπτώσεις στη μεσοπρόθεσμη ανάπτυξη από τη διακοπή των διαρθρωτικών και φορολογικών μεταρρυθμίσεων

24