Στις 19.30 θα ξεκινήσει η λοταρία αποδείξεων για τα 1.000 ευρώ

Στις 19.30 θα ξεκινήσει η λοταρία αποδείξεων για τα 1.000 ευρώ

Οι νικητές που θα προκύψουν απόψε θα ενημερωθούν με μήνυμα στο taxisnet και θα πρέπει να έχουν δηλώσει ή να δηλώσουν αριθμό τραπέζης ΙΒΑΝ για να κατατεθούν τα ποσά που θα κερδίσουν

Στις 19.30 θα ξεκινήσει η λοταρία αποδείξεων για τα 1.000 ευρώ
Με ανακοίνωσή της η ΑΑΔΕ ενημερώνει ότι απόψε στις 19.30 (και όχι ως το μεσημέρι όπως έλεγαν χθες στελέχη του υπουργείου Οικονομικών) θα παρουσιαστεί η διαδικασία σχετικά με την διεξαγωγή της πρώτης δημόσιας κλήρωσης αποδείξεων.

Με βάση την χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών, θα πρέπει να ανοίξει και η ηλεκτρονική εφαρμογή στον ιστοτοπο της ΑΑΔΕ (aade.gr) για να ενημερωθούν οι φορολογούμενοι για τους λαχνούς που έχει αποκτήσει ο κάθε καταναλωτής, προκειμένου να ελέγξει αν κέρδισε ή όχι.

Σε κάθε περίπτωση, οι νικητές που θα προκύψουν απόψε θα ενημερωθούν με μήνυμα στο taxisnet και θα πρέπει να έχουν δηλώσει ή να δηλώσουν αριθμό τραπέζης ΙΒΑΝ για να κατατεθούν τα ποσά που θα κερδίσουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«
Κλείσιμο
​Σας ενημερώνουμε ότι στις 19:30, απόψε, Πέμπτη 30 Νοεμβρίου θα παρουσιασθεί η διαδικασία σχετικά με τη διεξαγωγή της πρώτης δημόσιας κλήρωσης.

Η παρουσίαση θα γίνει στο ισόγειο του κτιρίου της οδού Καραγεώργη Σερβίας 8
».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης