Αυξητικές τάσεις στην τιμή του πετρελαίου - Κέρδη για το αργό στις διεθνείς αγορές

Αυξητικές τάσεις στην τιμή του πετρελαίου - Κέρδη για το αργό στις διεθνείς αγορές

Το συμβόλαιο Νοεμβρίου για το αργό τύπου West Texas Intermediate, που έληξε σήμερα, αυξήθηκε κατά 91 σεντς ή 1,1% και έκλεισε στα 83,87 δολάρια το βαρέλι

oil_pro
Ανοδικά ολοκλήρωσε το πετρέλαιο της συνεδρίαση της Τετάρτης, με «καύσιμο» τα στοιχεία της Υπηρεσίας Πληροφοριών Ενέργειας των ΗΠΑ που έδειξαν συρρίκνωση των αμερικανικών αποθεμάτων την προηγούμενη εβδομάδα.

Το συμβόλαιο Νοεμβρίου για το αργό τύπου West Texas Intermediate, που έληξε σήμερα, αυξήθηκε κατά 91 σεντς ή 1,1% και έκλεισε στα 83,87 δολάρια το βαρέλι, που είναι το υψηλότερο επίπεδο για το συμβόλαιο του προσεχούς μήνα από τις 13 Οκτωβρίου του 2014, σύμφωνα με τα στοιχεία της FactSet.

Αντίστοιχα κέρδη κατέγραψε και το συμβόλαιο παράδοσης Δεκεμβρίου, που γίνεται πλέον το συμβόλαιο προσεχούς μήνα, καθώς πρόσθεσε 98 σεντς ή 1,2% και έκλεισε στα 83,42 δολάρια το βαρέλι.

Το αργό τύπου Brent, το συμβόλαιο παράδοσης Δεκεμβρίου ενισχύθηκε κατά 74 σεντς ή 0,9% και τερμάτισε την ημέρα στα 85,82 δολάρια το βαρέλι, ήτοι στο υψηλότερο επίπεδο από τις 3 Οκτωβρίου του 2018.

Για περισσότερες οικονομικές ειδήσεις στο www.newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σκάνδαλο στη «Bild»: Πώς o διευθυντής σύνταξης «έριχνε» τις γυναίκες στο κρεβάτι του - Οι δωροδοκίες, οι υποσχέσεις και τα πλαστά έγγραφα

Τσιόδρας: Με τα εμβόλια έχουμε αποφύγει 8.400 θανάτους και 5.500 διασωληνώσεις

Οικονόμου: «Όχι» σε διόδια στο κέντρο της Αθήνας - Τι είπε για τον Δακτύλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης