Κλείστε ηλεκτρονικά το ραντεβού σας με την τράπεζα

Κλείστε ηλεκτρονικά το ραντεβού σας με την τράπεζα

Ένας καλύτερος τρόπος εξυπηρέτησης για όλους, με ασφάλεια και χωρίς αναμονή, με την υπηρεσία myAlpha Ραντεβού

MY-Alpha-bank
Τον καιρό της πανδημίας, καθώς προέχει η ασφάλεια, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε πολλές από τις καθημερινές μας συνήθειες. Είτε πρόκειται για τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα μέσα μεταφοράς είτε για τον τρόπο που διασκεδάζουμε, που συναντάμε τους οικείους μας, που απευθυνόμαστε στις υπηρεσίες ή που κάνουμε τις συναλλαγές μας, το σκηνικό έχει τροποποιηθεί. Αποστάσεις, προφυλάξεις και κλεισμένα ραντεβού είναι η νέα μας πραγματικότητα.

Στις συναλλαγές μας τα ραντεβού είναι επιβεβλημένα για λόγους υγειονομικής ασφάλειας, απαλλάσσοντάς μας ταυτόχρονα από ουρές, πολύωρες αναμονές και εκνευρισμό. Στη θετική αυτή εξέλιξη υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Η Alpha Bank, ακούγοντας τα μηνύματα των καιρών μας προχωράει ένα βήμα παρακάτω, και πρώτη στην ελληνική αγορά, προσφέρει στους πελάτες της, ιδιώτες και επιχειρηματίες, τη δυνατότητα να προγραμματίζουν ηλεκτρονικά το ραντεβού τους με το κατάστημα, λαμβάνοντας υψηλού επιπέδου προσωποποιημένη εξυπηρέτηση μέσω βιντεοκλήσης, τηλεφωνικής επικοινωνίας ή επίσκεψης στο κατάστημα, χωρίς αναμονή.

Γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση

Η νέα υπηρεσία myAlpha Ραντεβού είναι προσαρμοσμένη στη σύγχρονη ανάγκη για περισσότερη ασφάλεια, ταχύτητα και ευελιξία στις τραπεζικές συναλλαγές καθώς οι πελάτες της τράπεζας επιλέγουν οι ίδιοι πότε και πώς επιθυμούν να εξυπηρετηθούν, με μια διαδικασία ιδιαίτερα απλή και εύκολη.

Στην ιστοσελίδα της τράπεζας, μέσα από την εφαρμογή myAlpha Ραντεβού, οι πελάτες εισάγουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, δηλώνουν το θέμα για το οποίο θέλουν να εξυπηρετηθούν, τον τρόπο επικοινωνίας που προτιμούν και το κατάστημα της επιλογής τους. Σύντομα, εκπρόσωπος της τράπεζας τους καλεί στο τηλέφωνο για τον προγραμματισμό του ραντεβού ή τους εξυπηρετεί άμεσα, εφόσον το θέμα το επιτρέπει.

Η υπηρεσία ξεκίνησε πιλοτικά στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, με εντυπωσιακά αποτελέσματα ως προς την εξυπηρέτηση των πελατών. Έτσι η Alpha Bank αποφάσισε να επεκτείνει τον καινοτόμο αυτό τρόπο τραπεζικής επικοινωνίας στο σύνολο του δικτύου της πανελλαδικά.

Βήμα-βήμα

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι θέλετε να επικοινωνήσετε με την Alpha Bank με σκοπό να συζητήσετε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτετε ή για τυχόν νέα που επιθυμείτε να αποκτήσετε.

Κλείσιμο
Θα μπείτε στο www.alpha.gr/rdv, θα εισάγετε τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα επικοινωνίας του myAlpha Ραντεβού, θα επιλέξετε το κατάστημα που σας εξυπηρετεί, αλλά και τον τρόπο εξυπηρέτησης που ταιριάζει στις ανάγκες σας: με προγραμματισμένη επίσκεψη στο κατάστημα, μέσω βιντεοκλήσης ή με τηλεφωνικό ραντεβού. Η εξυπηρέτηση θα γίνει με τον τρόπο που επιθυμείτε και στον χρόνο που επιθυμείτε, χωρίς αναμονή. Αυτό που όλοι θέλουμε στις συναλλαγές μας έγινε πράξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης