Eurovision 2014: Όλα όσα έγιναν στην τελετή έναρξης στην Κοπεγχάγη
Οι δικοί μας Freaky Fortune δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το κόκκινο χαλί
Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες η τελετή έναρξης για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Δημαρχείο της Κοπεγχάγης στη Δανία. Πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να δει από κοντά όλους τους καλλιτέχνες από τις αποστολές των χωρών που θα συμμετάσχουν.
Όλα όσα έγιναν στο φαντασμαγορικό γεγονός καλύφθηκαν τηλεοπτικά από τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό DR, αλλά και από το επίσημο κανάλι της Eurovision, «Eurovision.tv».
Κλείσιμο
Στην τελετή βρέθηκε, όπως ήταν φυσικό η περσινή νικήτρια Emmelie de Forest, η οποία δήλωσε ότι ο διαγωνισμός της άλλαξε τη ζωή. Οι δικοί μας Freaky Fortune δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το κόκκινο χαλί.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.