Οι Έλληνες κινηματογραφιστές ζητούν αγάπη για το ελληνικό σινεμά με «γράμμα στον Γιώργο Λάνθιμο»
Ο πρωταγωνιστής του βίντεο ταξιδεύει μέχρι την παραλια της Κινέττας παραπέμποντας στην ομώνυμη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου επισημαίνοντας ότι «όσο θα δοξάζεις το ελληνικό σινεμά εμείς θα θυμόμαστε τους λόγους που σε κρατούν μακριά μας»
Ένα «γράμμα στον Γιώργο Λάνθιμο» τον Έλληνη σκηνοθέτη της ταινίας «The Favourite» που είναι υποψήφιος για 10 Όσκαρ το βράδυ της Κυριακής έστειλαν οι Έλληνες κινηματογραφιστές προκειμένου να ζητήσουν «λίγη αγάπη στον ελληνικό κινηματογράφο».
Το βίντεο αποτελεί συνέχεια των προσπαθειών που κάνουν εδώ και τρεις μήνες οι ενεργοί Έλληνες κινηματογραφιστές προκειμένου να πείσουν την πολιτεία να χαράξει μια ενιαία πολιτική για το ελληνικό σινεμά.
Ο πρωταγωνιστής του βίντεο ταξιδεύει μέχρι την παραλια της Κινέττας παραπέμποντας στην ομώνυμη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου επισημαίνοντας ότι «όσο θα δοξάζεις το ελληνικό σινεμά εμείς θα θυμόμαστε τους λόγους που σε κρατούν μακριά μας».
Ακολουθεί μια σειρά φράσεων που δίνουν το στίγμα όσων ανέλαβαν την πρωτοβουλία «Δώσε λίγη αγάπη στον ελληνικό κινηματογράφο»:
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.