Κάννες: Πόρτα... εξόδου σε όσες δεν φορούσαν τακούνια

Κάννες: Πόρτα... εξόδου σε όσες δεν φορούσαν τακούνια

Χαμός στο Twitter από την «απόρριψη» των γυναικών που φορούσαν φλατ παπούτσια στο κόκκινο χαλί 

Κάννες: Πόρτα... εξόδου σε όσες δεν φορούσαν τακούνια
Το dress code είναι γνωστό ότι είναι πολύ αυστηρό στο Φεστιβάλ Καννών, αλλά το γεγονός ότι όσες γυναίκες δεν φορούσαν ψηλά τακούνια στο κόκκινο χαλί οδηγήθηκαν στην πόρτα... εξόδου, προκάλεσε κύμα αντιδράσεων. 

Το social media και κυρίως το twitter πήραν «φωτιά» κατακρίνοντας την τακτική του Φεστιβάλ. Στο ίδιο μήκος κύματος και αστέρες του Χόλιγουντ που εναντιώθηκαν σε αυτή την πολιτική. 




Κλείσιμο

Η ηθοποιός  Εμιλι Μπλαντ σχολίασε το περιστατικό ως «απογοητευτικό» υποστηρίζοντας ότι  «όλες θα έπρεπε να φορούν ίσια παπούτσια διαρκώς». 

Ο σκηνοθέτης Ντένις Βιλνέβ αστειεύτηκε ότι εκείνος και οι δύο άνδρες πρωταγωνιστές της ταινίας του, ο Μπενίσιο ντελ Τόρο και ο Τζον Μπρόλιν, θα φορέσουν ψηλοτάκουνα παπούτσια σε ένδειξη διαμαρτυρίας.




Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος του Φεστιβάλ Κριστίν Ειμ δικαιολόγησε το γεγονός λέγοντας ότι το προσωπικό έκανε ένα λάθος. 

Ο Ασίφ Καπάντια, σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Ειμι Γουαϊνχάουζ, έγραψε στο Twitter ότι αρνήθηκαν και στη σύζυγό του την είσοδο στην πρεμιέρα του φιλμ το Σάββατο επειδή δεν φορούσε τακούνια, αλλά τελικά την άφησαν να περάσει.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης