«Ξέρω Ποια Είσαι»: Το πιο ανατρεπτικό ψυχολογικό θρίλερ της χρονιάς

«Ξέρω Ποια Είσαι»: Το πιο ανατρεπτικό ψυχολογικό θρίλερ της χρονιάς

Αν επάγγελμα σου είναι το ψέμα, θα πιστέψει κανείς την αλήθεια;

Book-20
Το νέο μυθιστόρημα της Alice Feeney σε μετάφραση της Χριστίνας Ριζοπούλου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Bell πρόκειται να συναρπάσει τους αναγνώστες.

Η Έιμι Σινκλέρ.
Η ηθοποιός που όλοι νομίζουν ότι ξέρουν, αλλά δε θυμούνται από πού.
Αλλά εγώ ξέρω ακριβώς ποια είσαι.
Ξέρω τι έχεις κάνει.
Και σε παρακολουθώ.

Κλείσιμο
ξερω-ποια-εισαι


Επιστρέφοντας στο σπίτι από τα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας, η Έιμι ανακαλύπτει πως ο σύζυγός της έχει εξαφανιστεί. Πίσω του έχει αφήσει το πορτοφόλι και το κινητό του. Η Έιμι δεν ξέρει τι να σκεφτεί. Όμως η αστυνομία πιστεύει πως τους κρύβει κάτι. Και έχουν δίκιο. Αλλά δεν είναι αυτό που νομίζουν. Γιατί η Έιμι έχει ένα μυστικό που δεν το έχει πει ποτέ σε κανέναν. Μόνο που τώρα υποπτεύεται πως κάποιος ξέρει. Και αυτά που πρόκειται να συμβούν δεν τα είχε φανταστεί ούτε στους χειρότερους εφιάλτες της.

Η συγγραφέας του παγκόσμιου bestseller Μερικές Φορές Λέω Ψέματα επιστρέφει με το πιο ανατρεπτικό ψυχολογικό θρίλερ της χρονιάς.

Alice Feeney
5cd536169efaf8_60982116-e1557478010988-571x372

Η 'Aλις Φίνι είναι συγγραφέας και δημοσιογράφος. Εργάστηκε δεκαέξι χρόνια στο BBC ως ρεπόρτερ, συντάκτρια, παραγωγός προγραμμάτων τέχνης και ψυχαγωγίας και παραγωγός του O'Clock News.
Το πρώτο της θρίλερ, το διεθνές bestseller Μερικές Φορές Λέω Ψέματα, μεταφράστηκε σε περισσότερες από είκοσι γλώσσες και πρόκειται να γίνει τηλεοπτική σειρά από την Έλεν Ντετζένερις και τη Warner Bros, με πρωταγωνίστρια τη Σάρα Μισέλ Γκέλαρ.
Η 'Aλις έχει ζήσει στο Λονδίνο και στο Σίδνεϊ, ενώ σήμερα είναι πλέον μόνιμα εγκατεστημένη στην εξοχή του Σάρεϊ με το σύζυγο και το σκύλο της.
Το Ξέρω Ποια Είσαι είναι το δεύτερο μυθιστόρημά της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης