«Κορόνα Κερδίζεις»: 'Ενα συναρπαστικό μυθιστόρημα

«Κορόνα Κερδίζεις»: 'Ενα συναρπαστικό μυθιστόρημα

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις BELL

Jeffrey_Archer_arthroo
Το «Κορόνα Κερδίζεις» είναι το πιο φιλόδοξο και συναρπαστικό μυθιστόρημα του Jeffrey Archer από την εποχή του Κάιν & 'Αβελ και κυκλοφορεί σε μετάφραση Χριστίνας Ριζοπούλου από τις εκδόσεις BELL.

Λένινγκραντ, Ρωσία, 1968.
archer
Ο Αλεξάντερ Καρπιένκο δεν είναι ένα συνηθισμένο παιδί. Από την εφηβεία του ονειρεύεται να εκλεγεί κάποια μέρα πρόεδρος της χώρας του. Αλλά όταν ο πατέρας του δολοφονείται από την Κα-Γκε-Μπε, επειδή ήθελε να φτιάξει ένα σωματείο εργαζομένων, ο Αλεξάντερ και η μητέρα του δεν έχουν άλλη επιλογή: αν θέλουν να επιζήσουν, πρέπει να δραπετεύσουν από τη Ρωσία.
Στο λιμάνι βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα καθοριστικό δίλημμα: να κρυφτούν σε ένα εμπορικό πλοίο που πηγαίνει στην Αμερική ή σε ένα που πηγαίνει στη Μεγάλη Βρετανία; Ο Αλεξάντερ αποφασίζει να το παίξει κορόνα-γράμματα…

Μέσα σε μια στιγμή, το στροβίλισμα του νομίσματος στον αέρα αποφασίζει το μέλλον του Αλεξάντερ. Στη διάρκεια μιας επικής ιστορίας για το ρόλο της μοίρας και της τύχης, που διαδραματίζεται σε δύο ηπείρους και καλύπτει τριάντα χρόνια, παρακολουθούμε τους θριάμβους και τις ήττες του, τον αγώνα να κατακτήσει, ως μετανάστης, τον καινούργιο κόσμο του.

Κλείσιμο
Καθώς η συναρπαστική ιστορία ξεδιπλώνεται, ο Αλεξάντερ αντιλαμβάνεται πού βρίσκεται το πεπρωμένο του, και αποδέχεται πως πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν που άφησε πίσω του, στη Ρωσία.

Κριτικές
«Ένας αφηγητής της κλάσης του Αλέξανδρου Δουμά».
Washington Post

«Ένας από τους δέκα κορυφαίους μυθιστοριογράφους στον κόσμο».
Los Angeles Times
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης