Τα μεγάλα μπεστ - σελερ του Φρέντυ Γερμανού αποκλειστικά με το ΘΕΜΑ

Τα μεγάλα μπεστ - σελερ του Φρέντυ Γερμανού αποκλειστικά με το ΘΕΜΑ

Τα βιβλία του Φρέντυ Γερμανού αποκλειστικά με το Πρώτο ΘΕΜΑ. Εκτάκτως αυτό το Σάββατο το συγκινητικό βιβλίο του Φρέντυ Γερμανού «Τα ερωτικά της Κορσικής».

freddy-mesa01
Μέσα από 24 ερωτικές επιστολές αποκαλύπτεται το αχαλίνωτο πάθος ανάμεσα σε δύο ξεχωριστές προσωπικότητες: Τον μαχόμενο διανοούμενο και πολιτικό Ίωνα Δραγούμη και την ντίβα του θεάτρου Μαρίκα Κοτοπούλη. Μόνο ο θάνατος θα αποδειχθεί πιο δυνατός από τον έρωτά τους.

Εξαιρετικά τολμηρές, ιδιαίτερα σε σχέση με την εποχή που γράφτηκαν (αρχές του 20ου αιώνα), οι 24 επιστολές που έφερε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα ο Φρέντυ Γερμανός, αποτελούν πειστήρια ενός μοναδικού, σχεδόν μοιραίου δεσμού. Ο Ίων Δραγούμης και η Μαρίκα Κοτοπούλη ήταν γεννημένοι για να μοιραστούν φλογερά πάθη αλλά και περιπέτειες: Εκείνος, αφού αναμίχθηκε ενεργά στον Μακεδονικό αγώνα, εξορίστηκε στην Κορσική από το βενιζελικό κατεστημένο και δολοφονήθηκε στην Ελλάδα.

Εκείνη, μην αντέχοντας την απουσία του, προσπαθούσε να αναπληρώσει το κενό πηγαίνοντας από τον έναν εραστή στον άλλον. «Με τα γράμματα αυτά ο Ίων Δραγούμης ξορκίζει τους δαίμονες της σάρκας και της πολιτικής. Βιάζεται να χαρεί και να πεθάνει. Μέχρι τις 31 Ιουλίου πρέπει να έχει ξοφλήσει τους λογαριασμούς του με τη ζωή για να μπορεί την άλλη μέρα να κοιτάξει στα μάτια τον Κύριό του και να του πει: 'Αγωνίστηκα, πίστεψα, αμάρτησα -είμαι ελεύθερος'» γράφει ο Φρέντυ Γερμανός καταθέτοντας το συγκλονιστικό χρονικό ενός μεγάλου, σαρωτικού έρωτα.

Μην χάσετε εκτάκτως αυτό το Σάββατο μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το υπέροχο «Τα ερωτικά της Κορσικής...» του Φρέντυ Γερμανού.



Τα μεγάλα μπεστ - σελερ του Φρέντυ Γερμανού αποκλειστικά με το ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης