Τα μεγάλα μπεστ - σελερ του Φρέντυ Γερμανού αποκλειστικά με το ΘΕΜΑ

Τα βιβλία του Φρέντυ Γερμανού αποκλειστικά με το Πρώτο ΘΕΜΑ. Εκτάκτως αυτό το Σάββατο το συγκινητικό βιβλίο του Φρέντυ Γερμανού «Τα ερωτικά της Κορσικής».

Μέσα από 24 ερωτικές επιστολές αποκαλύπτεται το αχαλίνωτο πάθος ανάμεσα σε δύο ξεχωριστές προσωπικότητες: Τον μαχόμενο διανοούμενο και πολιτικό Ίωνα Δραγούμη και την ντίβα του θεάτρου Μαρίκα Κοτοπούλη. Μόνο ο θάνατος θα αποδειχθεί πιο δυνατός από τον έρωτά τους.

Εξαιρετικά τολμηρές, ιδιαίτερα σε σχέση με την εποχή που γράφτηκαν (αρχές του 20ου αιώνα), οι 24 επιστολές που έφερε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα ο Φρέντυ Γερμανός, αποτελούν πειστήρια ενός μοναδικού, σχεδόν μοιραίου δεσμού. Ο Ίων Δραγούμης και η Μαρίκα Κοτοπούλη ήταν γεννημένοι για να μοιραστούν φλογερά πάθη αλλά και περιπέτειες: Εκείνος, αφού αναμίχθηκε ενεργά στον Μακεδονικό αγώνα, εξορίστηκε στην Κορσική από το βενιζελικό κατεστημένο και δολοφονήθηκε στην Ελλάδα.

Εκείνη, μην αντέχοντας την απουσία του, προσπαθούσε να αναπληρώσει το κενό πηγαίνοντας από τον έναν εραστή στον άλλον. «Με τα γράμματα αυτά ο Ίων Δραγούμης ξορκίζει τους δαίμονες της σάρκας και της πολιτικής. Βιάζεται να χαρεί και να πεθάνει. Μέχρι τις 31 Ιουλίου πρέπει να έχει ξοφλήσει τους λογαριασμούς του με τη ζωή για να μπορεί την άλλη μέρα να κοιτάξει στα μάτια τον Κύριό του και να του πει: 'Αγωνίστηκα, πίστεψα, αμάρτησα -είμαι ελεύθερος'» γράφει ο Φρέντυ Γερμανός καταθέτοντας το συγκλονιστικό χρονικό ενός μεγάλου, σαρωτικού έρωτα.

Μην χάσετε εκτάκτως αυτό το Σάββατο μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το υπέροχο «Τα ερωτικά της Κορσικής...» του Φρέντυ Γερμανού.Τα μεγάλα μπεστ - σελερ του Φρέντυ Γερμανού αποκλειστικά με το ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

one_dat

Ο Ρίτσαρντ Σαντ συνηθίζει να αντιμετωπίζει τη ζωή του ως έναν ατελείωτο κύκλο μονότονων και ανιαρών ημερών, που τις «διανθίζουν» μόνο οι κακές συνήθειες, ο εγωκεντρισμός και η συναισθηματική αδιαφορία του απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις του οικογενειακού και εργασιακού του περιβάλλοντος.

vivlio_main

Τρώγοντας περισσότερο θα χάσετε περισσότερο βάρος -κι όμως, δεν είναι φάρσα. Είναι ένα βιβλίο που θα αλλάξει τη ζωή σας. Με μια απλή διαίτα που ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, θα χάσετε 10 κιλά σε 28 ημέρες. Καλή όρεξη!