«Η συνήθεια των 5»: Πάρτε τον έλεγχο της ζωής σας με μία απλή συνήθεια

«Η συνήθεια των 5»: Πάρτε τον έλεγχο της ζωής σας με μία απλή συνήθεια

Η συγγραφέας Mel Robbins έγινε παγκοσμίως γνωστή για το best seller «Ο Κανόνας των 5 δευτερολέπτων» και η έρευνά της για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και τις τεχνικές καταπολέμησης του φόβου έχουν παρουσιαστεί σε αναρίθμητα podcast, περιοδικά και τηλεοπτικές εκπομπές

h_sinitheia_twn_5_xr
Μη σας ξεγελάει ο τίτλος. «Η συνήθεια των 5» της Mel Robbins που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα δεν είναι άλλο ένα βιβλίο που θα σας πει πώς να ευχαριστείτε τους άλλους γύρω σας. Το κάνετε ήδη. Πανηγυρίζετε για τις αγαπημένες σας ομάδες. Γιορτάζετε με τους φίλους σας. Υποστηρίζετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και τους ενθαρρύνετε να πετύχουν τους στόχους τους.

Φανταστείτε όμως να δίνατε την ίδια αγάπη και ενθάρρυνση στον εαυτό σας. Ή, ακόμα καλύτερα, να το κάνατε καθημερινή συνήθεια. Τότε δεν θα μπορούσε να σας σταματήσει κανείς. Με αυτό το βιβλίο θα μάθετε πώς να επιβραβεύετε το πιο σημαντικό άτομο στη ζωή σας: ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.

Εάν παλεύετε με την αμφιβολία για τον εαυτό σας (και ποιος δεν το κάνει;)…

Αν έχετε βαρεθεί αυτή την γκρινιάρικη φωνή στο κεφάλι σας που σας ασκεί συνεχώς κριτική (θα μπορούσε κάποιος να τη διώξει;)…
Εάν είστε εξαιρετικά επιτυχημένοι, αλλά το μόνο στο οποίο εστιάζετε είναι τι πάει στραβά (δεν είστε οι μόνοι)…

Αν έχετε βαρεθεί να βλέπετε όλους τους άλλους να τα προλαβαίνουν όλα, ενώ εσείς κάθεστε στον καναπέ με τον σκύλο σας (δεν φταίει ο σκύλος σας γι’ αυτό) «Η συνήθεια των 5» από τις εδόσεις Διόπτρα είναι για εσάς.
 
Χρησιμοποιώντας τις επιστημονικές της γνώσεις αλλά και τις βαθιά προσωπικές της ιστορίες, η Robbins φέρνει την αλλαγή στις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Το βιβλίο αυτό σας δείχνει πώς να κάνετε την πίστη στον εαυτό σας συνήθεια, ώστε να λειτουργείτε με τη σιγουριά που απαιτούν οι στόχοι και τα όνειρά σας.

Κλείσιμο
Κινηθείτε πιο γρήγορα από τις δικαιολογίες σας. Ανακαλύψτε τον τρόπο που θα πείσετε τον εαυτό σας να κάνει αυτό που πρέπει.


Ειδήσεις σήμερα:

Υπουργείο Πολιτισμού: Η απάντηση στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μετά την ανάκληση της δωρεάς για τους «Δεσμώτες του Φαλήρου»

Άφαντος ο Θύμιος μετά το bullying - Τι λέει ο ο νεαρός που πέταξε βεγγαλικά στο σπίτι του

Τουρκικές προκλήσεις: Υπερπτήσεις πάνω από Αλεξανδρούπολη - Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Όχι σε προκλητικές ενέργειες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης