Χριστούγεννα στον Σταυρό του Νότου

Δείτε τις παραστάσεις που φιλοξενεί η Κεντρική Σκηνή στις 24 και 25 Δεκεμβρίου

staurostoynotoy
Χριστούγεννα στον Σταυρό του Νότου

- Μετά τα απανωτά sold out των Χατζηφραγκέτα τον Νοέμβριο στον Σταυρό του Νότου, έρχονται ξανά την παραμονή των Χριστουγέννων για μία συναυλία - γιορτή με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

- Αν δεν έχεις τι να κάνεις τα Χριστούγεννα, να πας στον Σταυρό του Νότου. Το ίδιο θα κάνει και ο Θωμάς Ζάμπρας και ο Διονύσης Ατζαράκης και ο Σπύρος Γραμμένος. Τι μπορεί να ενώνει αυτούς τους τρεις;
Το ότι δεν είχαν να κάνουν τίποτα τα Χριστούγεννα. Τι μπορεί να ενώσει εσάς με αυτούς; Δεν ξέρουμε, αλλά ας το ρισκάρετε. Καλό κουράγιο σε όσους παρευρεθείτε, καλά Χριστούγεννα σε όσους το αποφύγετε.
Όπως και να 'χει, κάντε κράτηση νωρίς.

Χριστούγεννα στον Σταυρό του Νότου Club

- Η απόλυτη ΗOUSEBAND της πόλης που μας ξεσηκώνει κάθε Σάββατο, με τους τρεις εκρηκτικούς καλλιτέχνες την Ευρυδίκη, τον Ησαϊα Ματιάμπα και τη Μυρτώ Ναούμ στήνει ένα rock & roll εορταστικό πάρτι και για την παραμονή των Χριστουγέννων.

Κλείσιμο
- Οι POLKAR μας περιμένουν και τα Χριστούγεννα στο Club του Σταυρού του Νότου με ένα άκρως κεφάτο setlist που περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα - από κλασικά rock ροκ, πειραγμένα indie, εως ελληνικά ρετρό, pop, δημοτικά αλλά και παραδοσιακά κομμάτια. Χριστούγεννα με τους Polkar γιατί ξέρουν πώς να μας ξεσηκώνουν και να δημιουργούν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Χριστούγεννα στον Σταυρό του Νότου Plus

- Φέτος, η παραμονή των Χριστουγέννων θα ομορφύνει, καθώς όλες οι αγαπημένες επιτυχίες - που ακόμη αποτελούν σημείο αναφοράς στη ζωή μας - θα αναβιώσουν μέσα από το Funk concept που θα μας παρουσιάσει ο Μιχάλης Ρακιντζής. Τραγούδια που μας καθόρισαν και αγαπάμε, τραγούδια που σιγοτραγουδάμε, "ξυπνούν" την εφηβεία μας και μας γεμίζουν ενέργεια θα σκορπίσουν φως αυτή την ξεχωριστή βραδιά.

- Η Μιρέλα Πάχου μας υποδέχεται στο Σταυρό του Νότου Plus ανήμερα τα Χριστούγεννα, για να στήσουμε μαζί της το πιο ξεχωριστό πάρτι των γιορτών.
Με αστείρευτη ενέργεια και χαμόγελο, πάντα παρέα με το ακορντεόν της και μαζί της τον ηθοποιό Β.Γιακουμάρο και την χορευτική ομάδα Dare to Dance, η Μιρέλα σχεδιάζει μια ιδανική μουσική βραδιά με όλα τα τραγούδια που θα θέλαμε να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ
210 9226975
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης