Μυστηριώδη ιερογλυφικά 4.000 χρόνων κοντά στον τάφο του Φαραώ Σέσωστρις ΙΙΙ

Μυστηριώδη ιερογλυφικά 4.000 χρόνων κοντά στον τάφο του Φαραώ Σέσωστρις ΙΙΙ

Καράβια και άλλες παραστάσεις χαράκτηκαν στην πόλη Adydos - Ενδέχεται να αποτυπώνουν μία επέλεαση ή ένα ταξίδι

Πάνω από 120 παραστάσεις με ιερογλυφικά τα οποία δεν έχουν απαντήσει ποτέ ξανά κατά την αρχαιολογική τους έρευνα, έφεραν στο φως ανασκαφές στην ταφική πόλη Adydos, στην οποία βρίσκεται ο τύμβος του Φαραώ Σέσωστρις ΙΙΙ.

Πρόκειται για μία μεγάλη ανακάλυψη, η οποία θα φωτίσει ένα σημαντικό μέρος των μυστικών που έκρυβε ο αρχαίος λαός της Αιγύπτου. Τα μυστηριώδη ιερογλυφικά εικάζεται πως αποτυπώνουν μία επέλαση, ή ένα ταξίδι με καράβι, για κάτι πολύ σημαντικό.

Ο Φαράω Σέσωστρις ΙΙΙ ήταν από τους σημαντικότερους Φαραώ της αρχαίας Αιγύπτου, θεσπίζοντας το σύνολο των νόμων που χαρακτήριζε τη μεγάλη αυτοκρατορία τα επόμενα χρόνια. Βασίλευσε κατά τη 12η Δυναστεία και η ζωή του θεωρείται ένα μεγάλο μυστήριο.

Μία από τις ερμηνείες που δίνουν οι αρχαιολόγοι, είναι ότι τα ιερογλυφικά σχεδιάστηκαν από τους ίδιους τους κατασκευαστές των πλοίων. Η έρευνα θα συνεχιστεί, προκειμένου να αναδειχθούν τα μυστικά μίας πολύ παλιάς εποχής.


ΣΧΟΛΙΑ (5)

Διογένης

οτιδήποτε έχει να κάνει με αρχαιολογική ανακάλυψη στην Αίγυπτο (όπως και εδώ στην Ελλάδα) νομίζω πως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, σαυτή την χώρα κρύβονται πολλά που έχουν να κάνουν με το άγνωστο παρελθόν και την προϊστορία της ανθρωπότητας, όχι την επίσημη εννοείται αυτό, αλλά την άλλη την μεγάλη και κρυμμένη πολύ καλά από διάφορους παγκόσμιους εξουσιαστές ανά τους αιώνες!

ΜΠΑΜΠΗΣ

Γιατι προερχεται απο το Σωτηρης...

ββ

Ξέρει κανείς γιατί ο Σέσωστρις γράφεται με ω;;

Karajim

Γιατί ήταν ο Σωτήρας που κατέβηκε με την υπερτεχνολογία των αρχαίων Αιγυπτίων από το Σείριο. Σημειωτέον ότι αυτήν την υπερτεχνολογία την έχουν σήμερα οι Ρώσσοι και μάλιστα την έχουν εξελίξει περισσότερο. Γι'αυτό το λόγο θα σώσουν τον κόσμο ως "ξανθό γένος". Επομένως Πούτιν = μετενσάρκωση του Σέσωστρη = Σωτήρας. Δεν τα λέω εγώ αυτά, οι πατέρες τα λένε... και οι μητέρες!

Σταυρος

το ονομα μας εχει δοθει απο τα ελληνιστικα χρονια.θαρρω πως ο πρωτος που εγραψε η που διασωζονται τα κειμενα του για τους Αιγυπτιους θεους ηταν ο Μανεθωνας στο εργο του ''Αιγυπτιακα ''.τωρα αν το εγραψε για ετυμολογικους η γραμματικους λογους με ωμεγα ,δεν το γνωριζω.καποιος φιλολογος μπορει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

couples-massage-at-your

Το spa Ciel της Μυκόνου ήταν η μοναδική ελληνική εταιρεία που απέσπασε δύο από τα σημαντικότερα βραβεία του θεσμού για τις μοναδικές υπηρεσίες ευεξίας που προσφέρει στους πελατες της