O Christian Bale γίνεται ο Enzo Ferrari στη μεγάλη οθόνη

O Christian Bale γίνεται ο Enzo Ferrari στη μεγάλη οθόνη

O 41χρονος ηθοποιός θα υποδυθεί τον θρύλο της αυτοκίνησης στη νέα ταινία του Αμερικανού σκηνοθέτη, Michael Mann- Οι φήμες που θέλουν και τον Robert De Niro να ενσαρκώνει τον Enzo Ferrari

O Christian Bale γίνεται ο Enzo Ferrari στη μεγάλη οθόνη
Ο Christian Bale αφήσε το Batmobile και είναι έτοιμος πιάσει το τιμόνι της Ferrrari. Ο 41χρονος ηθοποιός, θα ενσαρκώσει τον Ιταλό οδηγό αγώνων αυτοκινήτου και θρύλο της αυτοκίνησης, Enzo Ferrari, στη νέα βιογραφική ταινία που φέρει την υπογραφή του Αμερικανού σκηνοθέτη, Michael Mann.



Ο ηθοποιός και ο σκηνοθέτης συναντώνται για δεύτερη φορά στα κινηματογραφικά πλατό, μετά την συνεργασία τους στην ταινία «Public Enemies». Στο φιλμ του 2009, ο Βale ενσάρκωσε τον πράκτορα του FBI, Melvin Purvis, αποφασισμένο διώκτη του γκάνγκστερ, John Dillinger (Tζόνι Ντεπ).

Κλείσιμο


Βασισμένο στο βιβλίο «Enzo Ferrari: The Man, the Cars, the Races», του Brock Yates, το νέο φιλμ – το οποίο ακόμα δεν έχει βρει τίτλο- θα μας μεταφέρει στη δεκαετία του '50, όταν ο γεννημένος το 1898, Enzo Ferrari, ήταν 50 ετών. Ο Mann θα επιχειρήσει να καταγράψει την άνοδο της Ferrari στην κορυφή. Το σενάριο είναι των Troy Kennedy Martin και David Rayfiel.



Η πραγματική κούρσα όμως, στην οποία θα προσπαθήσει να τερματίσει πρώτος ο Bale, είναι αυτή, με αντίπαλο τον Robert De Niro. Ο 72χρονος χολιγουντιανός σταρ, De Niro, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ενσαρκώσει επίσης στη μεγάλη οθόνη τον Enzo Ferrari. Το κινηματογραφικό πρότζεκτ με τον De Niro, θα εστιάσει στη ζωή του Ferrari, από τα τέλη της δεκαετίας του '40 μέχρι τη δεκαετία του '80. Την  παραγωγή του φιλμ, σύμφωνα με πληροφορίες έχει αναλάβει ένας Ιταλός παραγωγός, του οποίου τ' όνομα δεν έχει γίνει γνωστό.

Ο Enzo Ferrari απεβίωσε στη Μόντενα το 1988. Έχει λεχτεί γι' αυτόν: «Ήταν ασφαλώς ένας δύσκολος άνθρωπος, σαφώς σκληρός χαρακτήρας, αλλά τα προσωπικά του επιτεύγματα απέναντι στον ανταγωνισμό δεν αφήνουν αμφιβολία ότι υπήρξε μεγάλος. Ασφαλώς άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στον κόσμο μας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης