Κλούνεϊ για την υπόθεση SONY: «Είναι τρέλα να αφήνουμε την Β. Κορέα να κάνει κουμάντο»
Μετά τον χαμό που επικρατεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα περί απειλών για
τρομοκρατική επίθεση για την ταινία The
Interview, και το hacking, ο αμερικανός ηθοποιός γνωστός για τις πολιτικές του θέσεις, μιλάει δημόσια για το ζήτημα
Με τον τίτλο «Χολυγουντιανή Δειλία» ο George Clooney παίρνει θέση στο μεγάλο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με την απόσυρση της ταινίας the Interview από την Sony. Ο ηθοποιός αποκαλύπτει ότι μαζί με τον ατζέντη του, στείλανε σε όλο το Χόλιγουντ μια διαμαρτυρία ώστε να υποστηρίξουν την sony αλλά κανένας δεν την υπέγραψε.
Σε αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό Deadline, ο Clooney δηλώνει τα εξής «Οι δημοσιογράφοι δεν έκαναν την δουλειά τους. Νόμιζαν ότι δεν είναι σημαντική είδηση. Με λίγη δουλειά θα μπορούσαν να βρουν ότι πίσω από τις απειλές κρύβεται η Β. Κορέα. Και όλα αυτά γιατί οι υποτιθέμενοι «Guardians of Peace» είναι μια φράση που χρησιμοποίησε ο Νίξον όταν πήγε στην Κίνα και ερωτήθηκε γιατί βοηθάει την Νότιο Κορέα. Μιλάμε λοιπόν για μια χώρα που αυτή τη στιγμή επεμβαίνει στο περιεχόμενο των ταινιών του Χόλιγουντ. Αυτό είναι τρελό. Αυτό δεν επηρεάζει απλά ταινίες, αλλά και άλλα κομμάτια του business. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι θα συνέβαινε άραγε αν μια εφημερίδα αποφάσιζε να βγάλει μια ιστορία και μια χώρα αποφάσιζε ότι δεν της αρέσει η ιστορία; Και να μην ασχοληθούμε καν με το θέμα του hacking. Μόνο το γεγονός ότι η Sony αναγκάστηκε να αποσύρει την ταινία επειδή κανένας κινηματογράφος δεν θα την έπαιζε, και όχι γιατί φοβήθηκαν και γιατί δεκάδες δικηγόροι δήλωσαν πως αν κάποιος πεθάνει μέσα σε ένα θέατρο εν ώρα προβολής τότε η Sony θα ήταν υπεύθυνη. Έχουμε μια νέα πραγματικότητα στα χέρια μας και έχουμε υπευθυνότητα να σταθούμε απέναντι σε αυτό. Όχι μόνο η Sony, όλοι μας, και οι καλοί μου φίλοι στα ΜΜΕ».
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.