«Welcome to New York»: Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ «σκανδαλίζει» ως... ερωτύλος Στρος-Καν

«Welcome to New York»: Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ «σκανδαλίζει» ως... ερωτύλος Στρος-Καν

Οι ροζ περιπέτειες του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ έγιναν ταινία, με πρωταγωνιστή τον αειθαλή Γάλλο σταρ

«Welcome to New York»: Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ «σκανδαλίζει» ως... ερωτύλος Στρος-Καν
Τρία χρόνια μετά το ξέσπασμα του ερωτικού σκανδάλου του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν, η ταινία «Welcome to New York», με τις ροζ περιπέτειες του -άλλοτε ισχυρού άντρα- είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει.

Με πρωταγωνιστή τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, η ταινία «Welcome to New York» εστιάζει στη σουίτα του Hotel Sofitel, εκεί όπου η καμαριέρα του ξενοδοχείου φέρεται να δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον Στρος-Καν.

Στο τρέιλερ της ταινίας, βλέπουμε τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ  να βγαίνει από το μπάνιο -με μια πετσέτα τυλιγμένη γύρω του-, όταν βλέπει τη καμαριέρα μέσα στο δωμάτιο του.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Έιμπελ Φεράρα, παρουσιάζει έναν φιλήδονο Ντομινίκ Στρος-Καν, που επιδίδεται σε σεξουαλικά όργια και παραδίδεται στα πάθη που του κατέστρεψαν την καριέρα.

Παρά το γεγονός ότι τα ονόματα στην ταινία έχουν παραποιηθεί -πουθενά δεν αναφέρεται το όνομα του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ- οι παραγωγοί του φιλμ υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι του Στρος-Καν έχουν βάλει εμπόδια στην πορεία του φιλμ.
Κλείσιμο

Πιστεύουν, μάλιστα, ότι είναι εκείνοι που εμπόδισαν τη χρηματοδότηση της ταινίας και την ένταξη αυτής στο επίσημο πρόγραμμα του Φεστιβάλ των Καννών. Πολλές επίσης είναι οι γαλλικές αίθουσες που αρνούνται να προβάλουν την ταινία, η οποία, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, θα παρακάμψει τις αίθουσες και τα DVD και θα προβληθεί μέσω VOD (video on demand).

«Το έργο είναι μια ιστορία δύναμης, μοναξιάς και πτώσης» είχε δηλώσει ο Ντεπαρντιέ για την ταινία. Το ρόλο της γυναίκας του Στρος-Καν, Αν Σινκλέρ, υποδύεται η Ζακλίν Μπισέ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης