Έρχεται η τηλεοπτική σειρά που θα αφήσει εποχή

Έρχεται η τηλεοπτική σειρά που θα αφήσει εποχή

Η μεταφορά του δημοφιλούς video game «The Last of Us« σε  σειρά για την HBO είναι γεγονός, και έρχεται αμέσως μετά την Αμερική στο Vodafone TV

last1

Sponsored Content

Το «The Last of Us» ένα από τα πιο επιτυχημένα video games της Naughty Dog, μεταφέρεται στη μικρή οθόνη, και οι fans είναι ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι.  Η πολυαναμενόμενη σειρά της ΗΒΟ θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα αποκλειστικά στο Vodafone TV και μας περιμένει για ένα ταξίδι διαφορετικό από τα άλλα!

Ήδη, από τα πλάνα του τρέιλερ, μπαίνουμε στο κλίμα της σειράς και αναγνωρίζουμε πολλές αναπαραστάσεις σκηνικών από το δημοφιλές παιχνίδι που έχει κερδίσει δεκάδες βραβεία και υπήρξε ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις παιχνίδια του PlayStation 3.
Κλείσιμο
Σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, όπου ένας θανατηφόρος ιός, ο Cordyceps, έχει μετατρέψει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε ένα είδος ζόμπι, τους Clickers, ο Τζόελ (Pedro Pascal) και η 14χρονη Έλι (Bella Ramsey), θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν. Ενώ ο ιός αλλοιώνει την εγκεφαλική δομή των ανθρώπων και τους μετατρέπει σε ζόμπι, αυτό δε συμβαίνει με την Έλι η οποία παρότι έχει έρθει σε επαφή μαζί του, δεν έχει πάθει τίποτα. Πιστεύεται πως έχει κάτι στη γονιδιακή της δομή που μπορεί να είναι το κλειδί της θεραπείας. Ο Τζόελ αναλαμβάνει να μεταφέρει την Ελι έξω από μια ζώνη καραντίνας, στους Fireflies. Είναι μόνοι εναντίον όλων!

Ο δημιουργός του παιχνιδιού Νιλ Ντράκμαν και ο Κρεγκ Μάζιν (Chernοbyl) ανέλαβαν το σενάριο και την παραγωγή, η οποία φημολογείται πως είναι επικών διαστάσεων.

Διαθέσιμο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Vodafone TV από 16/01

The Last of Us I Vodafone TV


Info
Tο Vodafone TV είναι η μοναδική υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα που διαθέτει πρόσβαση στο περιεχόμενο του Disney+ αλλά και στο αποκλειστικό περιεχόμενο της HBO σε ένα μέρος.

Τα διαθέσιμα πακέτα της υπηρεσίας μπορούν να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας με περισσότερες από 10.000 ώρες On Demand περιεχομένου, 45+ δημοφιλή διεθνή κανάλια με κλασικές και νέες εκπομπές, τον καλύτερο κατάλογο παιδικών προγραμμάτων και καναλιών για όλες τις ηλικίες, αποκλειστικό περιεχόμενο και όλες τις μεγάλες πρεμιέρες της HBΟ και του Disney+, που ανανεώνεται κάθε μήνα!


Μάθε περισσότερα εδώ

TheLastOfUs_Poster
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης