Μαρία Κάλλας: Συναυλία για τα 100 χρόνια από τη γέννησή της στον «Παρνασσό»
Την διοργανώνει η «Εταιρεία για το Κτήριο της Όπερας & της Ακαδημίας Λυρικής Τέχνης Μαρία Κάλλας»
Με μια συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στην Αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός, γιορτάζει η «Εταιρεία για το Κτήριο της Όπερας & της Ακαδημίας Λυρικής Τέχνης Μαρία Κάλλας» τα είκοσι δύο χρόνια από την ίδρυσή της και την επέτειο των εκατό χρόνων από τη γέννηση της μεγάλης ερμηνεύτριας του λυρικού θεάτρου.
«Maria Callas - Ένας αιώνας» είναι ο τίτλος της μουσικής αυτής βραδιάς το πρόγραμμα της οποίας θα περιλαμβάνει άριες και έργα εμπνευσμένα από όπερες σπουδαίων μουσουργών όπως οι Βέρντι, Ροσίνι, Πουτσίνι, Σούμπερτ, Ραχμάνινοφ κ.α.
Στην συναυλία συμμετέχουν η υψίφωνος Μυρσίνη Μαργαρίτη, η μεσόφωνος Μαίρη-Έλεν Νέζη, η Ναταλία Γεράκη στο φλάουτο, η Μαρία Μπιλντέα στην άρπα και ο Απόστολος Παληός στο πιάνο.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα