Έντονο άρωμα Ανατολής «αναδύει» το νέο τραγούδι τηςΕλευθερίας Αρβανιτάκημε τίτλο «Στην Πλάτη Του Καιρού». Πρόκειται για μια μελωδική μπαλάντα, σε μουσική Σταύρου Σιόλα και στίχους Ηλία Μάστορη, η οποία συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό βίντεο κλιπ που φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Κωστή Εμμανουηλίδη.
Το κομμάτι αυτό θα συμπεριληφθεί στο νέο, επερχόμενο άλμπουμ του Σταύρου Σιόλα το οποίο θα περιλαμβάνει ερμηνευτικές συμμετοχές και άλλων γνωστών τραγουδιστών όπως ο Γιάννης Κότσιρας, η Μελίνα Κανά, η Γιώτα Νέγκα, η Μελίνα Ασλανίδου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Γιώργος Στρατάκης και η Ερωφίλη.
Η παρθενική συνεργασία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη με τον Σταύρο Σιόλα έγινε πριν από 12 χρόνια με το τραγούδι «Χωρίς Εσένα», σε στίχους του Πόλυ Κυριάκου. Τώρα οι δυο τους συναντιούνται και πάλι δισκογραφικά σε ένα ξεχωριστό τραγούδι το οποίο ταιριάζει πολύ μουσικό ύφος της ερμηνεύτριας η οποία και το αποδίδει με τον δικό της μοναδικό τρόπο.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.