«Ένας Ουρανός μ΄ Αστέρια»: Μια παράσταση αφιερωμένη στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο στο Βεάκειο
Με την υπογραφή του Άγγελου Πυριόχου
Μια παράσταση εμπνευσμένη από τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, με τίτλο «Ένας Ουρανός μ΄ Αστέρια», επιμελήθηκε και παρουσιάζει ο Άγγελος Πυριόχος, στις 22 Ιουλίου στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά.
Επί σκηνής πέντε μουσικοί, τρεις τραγουδιστές και μια χορεύτρια παρουσιάζουν τα τραγούδια που χορεύονταν μανιωδώς στα νυχτερινά κέντρα της εποχής και παίζονταν διαρκώςστο ραδιόφωνο.
Μαζί τους, σε προβολή, η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Γιάννης Βογιατζής, η Τζένη Βάνου, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, η Τζένη Καρέζη και πολλοί ακόμη αγαπημένοι πρωταγωνιστές.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.