«Τango Legends»: Μια παράσταση γεμάτη από τη μαγεία του τάνγκο από τους μετρ του είδους

«Τango Legends»: Μια παράσταση γεμάτη από τη μαγεία του τάνγκο από τους μετρ του είδους

Θα φιλοξενηθεί στο Faliro Summer Theater

Tango_Legends
Μια μοναδική βραδιά, γεμάτη με το φλογερό πάθος του τάνγκο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν την 1η Ιουνίου στο Faliro Summer Theater, το νέο, θερινό καλλιτεχνικό στέκι της πόλης που ξεκίνησε πέρσι τη λειτουργία του. Εκεί θα φιλοξενηθεί η συναρπαστική χορευτική παράσταση «Τango Legends» η οποία σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία  σε ολόκληρο τον κόσμο.
Tango Legends at Faliro Summer Theater


Οι παγκοσμίου φήμης χορογράφοι - χορευτές Pablo Sosa και Mariela Maldonado, πλαισιωμένοι από τους καλυτέρους χορευτές της Αργεντινής, έρχονται στην Αθήνα για να χαρίσουν στο κοινό μια βραδιά γεμάτη πάθος, ρυθμό, χορό και μουσική. Μαζί τους επί σκηνής θα παίζουν οι κορυφαίοι μουσικοί Cristian Asato, Ayalen Pais & ο Javier Rodriguez.

Κλείσιμο
Εντυπωσιακές χορογραφίες, κινήσεις κοφτές, αισθησιακές δαντέλες, φλογερά βήματα που ακολουθούν τις αργεντίνικες μελωδίες και μια υπέροχη φωνή που «αφηγείται» με πάθος μικρές –αλλά έντονες- ερωτικές ιστορίες... Το κάθε χορευτικό κομμάτι που παρουσιάζουν έχει μια απίστευτη ενέργεια και έναν εκρηκτικό αισθησιασμό που συνοδεύεται από τις μαγικές νότες, τα εντυπωσιακά κοστούμια  και  την εκλεπτυσμένη κομψότητα στις κινήσεις.

Οι εξαιρετικοί χορογράφοι και χορευτές, Mariela Maldonado και ο Pablo Sosa τιμήθηκαν το 2012 με τον τίτλο «Εξαιρετικές Προσωπικότητες του Πολιτισμού» για την προσφορά τους στον πολιτισμό της πατρίδας τους. Το 2017 βραβεύτηκαν ως εμπνευστές και χορογράφοι του μεγάλου πρότζεκτ «Tango για την Ειρήνη» που περιόδευσε σε όλη την Κίνα το 2016 και το 2017.

«Θέλουμε να κάνουμε όλο τον κόσμο να χορεύει! Κάθε στιγμή στη ζωή μας είναι κατάλληλη για να χορέψουμε ένα tango… οτιδήποτε μας συμβαίνει -θλίψη, πόνος, έρωτας, χαρά- όλα μπορούν να γίνουν ένας χορός» λένε με νόημα οι ίδιοι.

Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ και ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης