Ακούγοντας τα αγαπημένα μας βιβλία από τις φωνές 80 δημοφιλών καλλιτεχνών

Ακούγοντας τα αγαπημένα μας βιβλία από τις φωνές 80 δημοφιλών καλλιτεχνών

Μέσα από τη νέα πλατφόρμα bookvoice

papadopoylos
Τα πιο δημοφιλή βιβλία της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας λογοτεχνίας αποκτούν φωνές! Κι όχι οποιεσδήποτες φωνές αλλά αυτά αγαπημένων Ελλήνων καλλιτεχνών που τα διαβάζουν στην νέα, μεγάλη ελληνική πλατφόφόρμα «bookvoice» που εισβάλλει δυναμικά στον χώρο του διαδικτύου προσφέροντας μια ενδιαφέρουσα, εναλλακτική επαφή με το βιβλίο.
bookvoice.gr | Η Φωνή του Βιβλίου

Περισσότεροι από 80 αγαπημένοι καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων και οι Δημήτρης Καταλειφό, Αιμίλιος Χειλάκης, Σπύρος Παπαδόπουλος, Νίκος Κουρής, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κατερίνα Λέχου, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Γιάννης Στάνκογλου, Κατερίνα Διδασκάλου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Νίκος Ψαρράς, Λεωνίδας Κακούρης, Πάνος Βλάχος, Πέμυ Ζούνη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσεις κ.α., διαβάζουν και ηχογραφούν σημαντικά κείμενα από την ελληνική και ξένη πεζογραφία, την παιδική και εφηβική λογοτεχνία, δοκίμια, θρίλερ, αλλά και αστυνομικά διηγήματα, εκδόσεις αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης και ευ ζην.
Κορυφαίοι τίτλοι βιβλίων, μια λίστα με 200 προσεκτικά επιλεγμένα βιβλία που διαρκώς ανανεώνεται, για μικρούς και μεγάλους ακροατές σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους σε περιμένουν για άμεση ακρόαση, όπου κι αν βρίσκεσαι ακόμα και offlne! Από το «Συμπόσιον – Περί Έρωτος» του Πλάτωνα, την «Ασκητική» του Νίκου Καζαντζάκη, τα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» της Emily Brontë, το «Γκιακ» του Δημοσθένη Παπαμάρκου, τη «Νυχτερίδα» του Jo Nesbo, έως τη «Μεταμόρφωση» του Franz Kafka, το «1984» του George Orwell και την «Καινή Διαθήκη», η λίστα των βιβλίων είναι μεγάλη και το ταξίδι της φωνητικής ανάγνωσης απολαυστικό.
Η διαδικασία ακρόασης απαιτεί τρία απλά βήματα: Αγοράζεις το βιβλίο της επιλογής σου, μπαίνοντας στη σελίδα bookvoice.gr, κατεβάζεις την εφαρμογή και κάνεις την εγγραφή σου με το ίδιο email που έκανες και την αγορά. Και ακούς στην κινητή συσκευή σου, είτε μέσω streaming, είτε κάνοντας download.

Ειδήσεις σήμερα:

Αναδίπλωση Τσακαλώτου μετά το bullying από τον βαθύ ΣΥΡΙΖΑ


Πέντε Ουκρανοί στρατιώτες νεκροί στην προσπάθειά τους «να παραβιάσουν τα σύνορα», λέει η Μόσχα


Κομπίνα στον ΟΑΕΔ: Ανεργοι... βορείων προαστίων με εισόδημα €300.000
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης