Κλειστό μέχρι και την Τρίτη 6 Οκτωβρίου θα παραμείνει το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών μετά το κρούσμα κορωνοϊούπου εντοπίστηκε σε υπάλληλό του. Σύμφωνα με την σχετική απόφαση που έλαβε το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σε συνεννόηση με την διεύθυνση του Μουσείου, κλειστό θα είναι, για το ίδιο χρονικό διάστημα, και το καφέ που λειτουργεί στον ίδιο χώρο.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υποβληθεί σε τεστ όλο το προσωπικό του μουσείου το οποίο αποτελείται από 45 άτομα ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η εκτεταμένη απολύμανση όλων των χώρων, όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα ασφαλείας.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.