Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο όταν δύο γυναίκες που μπήκαν στο Μουσείο κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους έριχναν παντού λάδι με αποτέλεσμα να προκαλέσουν φθορές σε σπάνια εκθέματα.
Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ ιδιαίτερα μεγάλη είναι η ζημιά που έγινε στον Κοπτικό Σταυρό. Την ώρα που οι δύο γυναίκες προχωρούσαν στον βανδαλισμό των εκθεμάτων, μέσα στο μουσείο βρίσκονταν περίπου 20 φύλακες οι οποίοι δεν αντελήφθησαν τις ενέργειές τους!
Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events