Κρούσμα κορωνοϊού στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών
Ένας υπάλληλος διαγνώστηκε σήμερα
Ένας υπάλληλος του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου Αθηνών διαγνώστηκε σήμερα με κορωνοϊό.
Ήδη, έχει ήδη κινητοποιηθεί ο μηχανισμός του υπουργείου Πολιτισμού υπό τον υπηρεσιακό γραμματέα και ακολουθούνται πλήρως τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.
Το επιδημικό κύμα του κορωνοϊού σαρώνει το λεκανοπέδιο περισσότερες από έξι εβδομάδες, πιέζοντας το σύστημα υγείας και παρά το πλέγμα των μέτρων που εφαρμόστηκαν σταδιακά αυτό το διάστημα, δεν φαίνεται να καταγράφεται υποχώρηση.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στην επιδημιολογική πρεμιέρα του, ο Οκτώβριος επιφύλασσε 400 και άνω κρούσματα και 11 νέους διασωληνωμένους σε ένα 24ωρο.
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία