Το (επώνυμο) δανεικό σου φόρεμα!

Το (επώνυμο) δανεικό σου φόρεμα!

Ο Δημήτρης Σγουρός είχε μια εξαιρετική ιδέα και την υλοποίησε: Έφτιαξε ένα καθαρό, διαδικτυακό κατάστημα ενοικίασης ρούχων και αξεσουάρ για ορισμένο χρονικό διάστημα, με αυθεντικά κομμάτια συλλογών και αρκετά ανταγωνιστικές τιμές (περίπου 70%-90% χαμηλότερη της αρχικής τιμής του ρούχου)

hook-on-chic
Όταν έμαθα για την ιδέα του Δημήτρη Σγουρού – δημιουργού του Hook on Chic- την βρήκα, δίχως να έχω πολυδιαβάσει για αυτήν, εξαιρετική.

O Δημήτρης έχει δημιουργήσει ένα website ενοικίασης ρούχων γνωστών Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών σε πολύ χαμηλές τιμές (hookonchic.com). Με αυτόν τον τρόπο δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να φορέσουν ρούχα που ενδεχομένως δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν, νοικιάζοντας τα για κάποιες μέρες, ανάλογα και με την περίσταση που τα θέλουν.
hook-on-chic-1


Διαβάζουμε στο site: «To Hook on Chic είναι ένας προορισμός, που επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να έχει πρόσβαση σε θαυμάσια φορέματα, επώνυμων σχεδιαστών, με τιμή 70%-90% χαμηλότερη από την τιμή αγοράς τους. Είμαστε σε θέση να αμφισβητήσουμε τα παλιά συστήματα λιανικού εμπορίου και να τα γράψουμε με νέους κανόνες. Να δώσουμε πρόσβαση στις γυναίκες σε μία αξιοσημείωτη εμπειρία. Ενώ πολλές ανάγκες της ζωής, έχουν εξελιχθεί στον 21ο αιώνα, (μουσική, κινηματογράφος, μεταφορές, δωμάτια ξενοδοχείων), η ντουλάπα μας έχει μείνει πίσω!
hook-on-chic-2


Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο, με το οποίο θέλουμε να αλλάξουμε την έννοια της ιδιοκτησίας. Ένα μοντέλο που να εστιάζει στην εμπειρία των προϊόντων, όχι στην κατοχή και να συμβαδίζει με τους καθημερινούς ρυθμούς μας. Σκοπός μας είναι, κάθε γυναίκα να νιώσει μοναδική! Πιστεύουμε ότι, τα εξαιρετικά προϊόντα δεν θα πρέπει να βιώνονται μόνο μέσα από την ιδιοκτησία τους».

Για το πώς λειτουργεί αυτή η έξυπνη πλατφόρμα ενοικίασης μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Κλείσιμο
Τέλος, κρατώ δύο-τρεις χρήσιμες πληροφορίες και τις μοιράζομαι μαζί σας. Πρόκειται , για ένα «καθαρό, διαδικτυακό κατάστημα ενοικίασης ρούχων και αξεσουάρ για ορισμένο χρονικό διάστημα», με αρκετά ανταγωνιστικές τιμές (περίπου 70%-90% χαμηλότερη της αρχικής τιμής του ρούχου) και το πιο σημαντικό, το Hook on Chic εγγυάται την αυθεντικότητα των προϊόντων, 100%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης