Drink & Draw στην πρώτη αγορά κοινωνικής επιχειρηματικότητας!

Drink & Draw στην πρώτη αγορά κοινωνικής επιχειρηματικότητας!

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης φιλοξενεί 11 Έλληνες εικονογράφους παρουσιάζοντας ένα sketch event σε συνεργασία με το Comicdom

comicdom
«To Drink & Draw, το δημοφιλες event στο οποίο καλλιτέχνες πίνουν και σκιτσάρουν υπό τους ήχους δυνατής μουσικής, επιστρέφει, αυτή τη φορά σε έναν από τους πιο hip χώρους της Αθήνας, τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης» διαβάζω στο σχετικό event στο Facebook και δηλώνω το ενδιαφέρον μου στη σχετική ένδειξη..

Στις 4 Οκτωβρίου έγιναν τα εγκαίνια και παρουσιάστηκε στους κατοίκους και τους επισκέπτες η νέα Δημοτική Αγορά Κυψέλης. «Ένα πρωτότυπο και καινοτομικό εγχείρημα που αφορά την πρώτη πλήρως αυτοχρηματοδοτούμενη αγορά κοινωνικής επιχειρηματικότητας σε αστικό περιβάλλον» όπως είχα περιγράψει σε παλαιότερο κείμενό μου σχετικά με την πρωτοβουλία.

Η αναπαλαιωμένη Δημοτική Αγορά -κτίσμα του 1935 και ένα από τα νεώτερα μνημεία αστικού πολιτισμού της Αθήνας- στο πλαίσιο των εκδηλώσεών του, παρουσιάζει μια ιδιαίτερη εκδήλωση σε συνεργασία με την ομάδα του Comicdom.

Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, -από τις 20:00- θα βρίσκονται στο χώρο της Αγοράς -στην Φωκίωνος Νέγρη 42, 11 Έλληνες εικονογράφοι: η Δήμητρα Αδαμοπούλου, ο Αντώνης Βαβαγιάννης, ο Σπύρος Δερβενιώτης, ο Μιχάλης Διαλυνάς, ο Δημήτρης Κάσδαγλης, ο Γιώργος Κομιώτης, η Ευγενία Κουμάκη, ο Ηλίας Κυριαζής, η Αλέξια Οθωναίου, ο Θανάσης Πετρόπουλος και ο Γιάννης Ρουμπούλιας παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερο sketch event.

Όπως διαβάζω σχετικά: «Το sketch event κάνει θραύση τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ και συγκεντρώνει στον ίδιο χώρο εικονογράφους, υπό τους ήχους δυνατής μουσικής και αλκοόλ. Στην Ελλάδα για πρώτη φορά παρουσιάστηκε από το Comicdom, την ομάδα που εδώ και 13 χρόνια διοργανώνει το Comicdom Con Athens, το μεγαλύτερο εγχώριο φεστιβάλ αποκλειστικά αφιερωμένο στα comics».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης