Με παιδιά στην Athens Flying Week

Με παιδιά στην Athens Flying Week

Οι δράσεις που καλωσορίζουν όλη την οικογένεια στο αεροδρόμιο της Τανάγρας

athens-flying-week
Μήπως αναρωτιέστε αν μπορείτε να συμμετάσχετε με τα παιδιά σας στην Athens Flying Week;

Μα και βέβαια!

Φέτος, η Athens Flying Week είναι γεμάτη θέαμα και πολλές εκπλήξεις και για μικρούς και για μεγάλους. Στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου, οι λάτρεις των airshows θα μπορέσουν να ζήσουν την αεροπορική μαγεία μαζί με τα παιδιά τους. Μέσα στους χώρους του κοινού, στήνεται ένας πλούσιος παιδότοπος κι ένα πάρκο με παιδικό Survivor για να χορτάσουν τα παιδιά παιχνίδι, άσκηση και διασκέδαση.

Η συγκλονιστική έκθεση των αυθεντικών ιστορικών αεροπλάνων που δοξάστηκαν στους ελληνικούς ουρανούς, θα είναι στη διάθεση όλων για να τα θαυμάσουν από κοντά. Οι μικροί μας φίλοι όμως θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους πιλότους, να ξεναγηθούν στα ελικόπτερα των Ενόπλων Δυνάμεων και να αγοράσουν αυθεντικά αναμνηστικά από θρυλικές αεροπορικές ομάδες.

Φέτος, η μεγάλη έκπληξη που περιμένει τους θαυμαστές της ιστορίας είναι το πλήρες στρατόπεδο της περιόδου 1940-1945 που στήνεται από την Ομάδα Αναβίωσης Ελληνικού Στρατού. Με παρελάσεις, αληθινές στολές και όπλα της εποχής εκείνης, ένα διαδραστικό παιχνίδι θα μεταφέρει τα παιδιά σε μια ιστορική εποχή, γιατί το τερπνόν είναι ωραίο να συνδυάζεται και με το ωφέλιμο.

Και φυσικά, το πλούσιο θέαμα στους αιθέρες, με συμμετοχές από 14 χώρες και όλα τα ιπτάμενα μέσα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, αλεξιπτωτιστές και αερομοντελιστές, μεμονωμένους αεραθλητές αλλά και ομάδες επίδειξης με σχηματισμούς πολλών αεροσκαφών, δεν θα σας αφήσουν λεπτό χωρίς όμορφες εικόνες.

Εστιατόρια και αναψυκτήρια σε όλη την έκταση του αεροδρομίου Τανάγρας, άφθονοι χώροι σκίασης και ξεκούρασης και ένα πλήρες εμπορικό πάρκο συμπληρώνουν την εικόνα του αεροπορικού πάρτι. Μια μοναδική ευκαιρία για οικογενειακή απόδραση, αλλά και για μια διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα μέρα με την παρέα με αποκορύφωση το μοναδικό θέαμα στους αιθέρες.

Info
Παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς με πούλμαν, προς και από την αεροπορική βάση της Τανάγρας με 10 ευρώ. Για αγορά εισιτηρίων και για περισσότερες πληροφορίες athensflyingweek.gr/en/ και facebook.com/AthensFlyingWeek.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις δράσεις στις οποίες μπορείτε να συμμετέχετε οικογενειακώς, «ταξιδέψτε μαζί μας» στο mamakita.gr και ακολουθήστε τη σελίδα στο facebook.com/mamakita.gr/.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης