Το βινύλιο στην Τεχνόπολη

vinyl-market

Το Vinyl Market, ένα Φεστιβάλ Βινυλίου παρουσιάζεται τον Οκτώβριο στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Rock, Soul, Funk, Jazz, Latin, Blues, Ethnic, Electronica, και πολλά άλλα είδη από όλη την γκάμα της μουσικής θα βρίσκονται συγκεντρωμένα στο Vinyl Market.
vinyl-market-1


Το Φεστιβάλ Βινυλίου θα πραγματοποιηθεί για τρείς ημέρες 5, 6 και 7 Οκτωβρίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στην αίθουσα Νέοι Φούρνοι παρουσιάζοντας δίσκους βινυλίου ελληνικής και ξένης μουσικής.

Συλλέκτες, φίλοι, επισκέπτες οποιασδήποτε ηλικίας θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις δίνοντας την δυνατότητα στο βινύλιο -όχι μόνο ως υλικό αλλά και ως συναισθηματικής αξίας προϊόν- να διατηρήσει την αξία του στο χρόνο.

Σε ένα ενημερωτικό σημείωμα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης σχετικά με την μουσική συνάντηση διαβάζουμε: «Ένα μεγάλο event με έντονο άρωμα βινυλίου και ανανεωμένες συλλογές δίσκων, θα πραγματοποιηθεί σε μια ανοιχτή παρουσίαση στον εναλλακτικό χώρο της Τεχνόπολης. Η έναρξη έχει οριστεί την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου από τις 17:00 το απόγευμα έως τις 22:00 το βράδυ και το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Οκτωβρίου από τις 11:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

seferis-meres-h

Αύριο Δευτέρα κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο Ικαρος ο προτελευταίος τόμος του προσωπικού ημερολογίου του Γιώργου Σεφέρη που καλύπτει χρονική περίοδο από τον Ιανουάριο του 1961 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 1963

poli-paidi-mnimeia

Οδηγός εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση από την Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ)

dertilis

Ο καθηγητής Γ. Β. Δερτιλής με την νέα, αναθεωρημένη και επαυξημένη έκδοση του κορυφαίου έργου του «Ιστορία της Νεότερης και Σύγχρονης Ελλάδας 1750-2015» καταφέρνει να εξηγήσει «την Ιστορία της νεότερης και σύγχρονης Ελλάδας με τους Έλληνες να φαντάζονται μιαν από τις πρωιμότερες δημοκρατίες στον κόσμο και να την διαμορφώνουν βυθισμένοι σε εξάρσεις ενθουσιασμού και σε εμφύλια μίση, να παλεύουν με την αστάθεια που τους επέβαλλε η μοίρα της χώρας, η θέση της στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων, και να σκορπούν το αίμα τους αντιμετωπίζοντας αυτοκρατορίες και αψηφώντας υπερδυνάμεις»

1
leon

Ο 44χρονος φιλόλογος Λέων Α. Ναρ στο Κολλέγιο Ανατόλια της Θεσσαλονίκης γράφει μια ξεχωριστή ιστορία για την επώδυνη ανασυγκρότηση της Ισραηλιτικής Κοινότητας, καταγράφοντας τα πολλαπλά εμπόδια που συνάντησε η επανένταξη των ομοθρήσκων του στην πόλη τους

14
kostas-tsakonas

Μια ταινία του Θόδωρου Μαραγκού για τον Κώστα Τσάκωνα στο διαγωνιστικό τμήμα του 12ου Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Docfest που γίνεται στην Χαλκίδα και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή

comedy-xmas

Το Comedy club για παιδιά το Δεκέμβριο στον Πολυχώρο του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών