ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ένα αναψυκτικό με μέλι από την Κρήτη και λεμόνια από την Σικελία

Ένα αναψυκτικό με μέλι από την Κρήτη και λεμόνια από την Σικελία

Πέρυσι τα δύο αδέλφια, ο Μάνος και ο Νικόλας Σμυρλάκης ήταν στην 5αδα των νικητών του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότας (νυν Envolve Greece Award) για ένα αναψυκτικό που για εκείνους θα ήταν «ο τέλειος συνδυασμό του σύγχρονου τρόπου ζωής και της παραδοσιακής κληρονομιάς». Φέτος, παρουσίασαν το νέο προϊόν που ακούει στο όνομα: ΝΟΜΑΔΑ Honey Soda

nomada
Δύο αδέλφια, ένα νέο προϊόν με παρελθόν. Ο Μάνος και ο Νικόλας Σμυρλάκης προερχόμενοι απο τον χώρο του ελληνικού αποστάγματος με τα Roots Liqueurs (Mastiha, Tentura, Rakomelo, Herb Spirit) πριν ένα περίπου χρόνο στη τελική φάση του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας 2017 (νυν Envolvbe Greece Award) βρέθηκαν στην 5αδα των νικητών δεσμευόμενοι να παρουσιάσουν ένα νέο φυσικό ανθρακούχο ποτό.
nomada-2

Ο Μάνος και ο Νικόλας τήρησαν τον λόγο τους. Το νέο προϊόν είναι εδώ, έτοιμο προς κατανάλωση.

Πρόκειται στην ουσία του για ένα καινοτόμο ανθρακούχο μη-αλκοολούχο ποτό, που ακούει στο όνομα NOMAΔΑ Honey Soda.

Κλείσιμο
Όπως διαβάζουμε σε σχετικό ενημερωτικό κείμενο «πηγή έμπνευσης της συνταγής είναι το αυθεντικό, σπιτικό, υγιεινό και γνώριμο σε όλους “γιατροσόφι” ,δηλαδή νερό με μέλι και λεμόνι, που “ταξίδεψε” από την αρχαία Ελλάδα ως κομμάτι της Πυθαγορείου διατροφής, την αρχαία Αίγυπτο και Κίνα, μέχρι τους Έλληνες της Μικράς Ασίας, άλλοτε ως φυσικό τονωτικό που συναντάται σε νομαδικές φυλές, είτε για τις ιδιότητες του και τα οφέλη για την υγεία».
nomada-1

Η ΝΟΜΑΔΑ Honey Soda με μόνο 16 θερμίδες, έρχεται να επαναπροσδιορίσει τη μοναδική αυτή συνταγή, και να την προσφέρει για πρώτη φορά σε ανθρώπους που υιοθετούν έναν σύγχρονο αλλά και υγιεινό τρόπο ζωής.Παράγεται και εμφιαλώνεται στην Ελλάδα,με θυμαρίσιο μέλι Κρήτης και φυσικό χυμό από λεμόνι Σικελίας, και είναι η πρώτη Honey Soda στον κόσμο.Πίνεται παγωμένη σε ποτήρι λευκού κρασιού ώστε να αναδεικνύονται τα φυσικά αρώματα, και ο μοναδικός φυσικός αφρός με το κεχριμπαρένιο χρώμα.

Η ομάδα της ΝΟΜΑΔΑ Honey Soda, ήταν ανάμεσα στους 5 νικητές από 1250 συμμετέχοντες του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας 2017, το οποίο ιδρύθηκε από τον Όμιλο Libra για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας και προσφέρει άτοκη χρηματοδότηση, καθοδήγηση και υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης.

Για όλους όσοι ψάχνονται, νομάδα εκτός από την Honey Soda, είναι και το πιο διαδεδομένο και ταξιδεμένο είδος μέλισσας απο την οικογένεια των Απιδών (apidae).

NOMADA Honey Soda - HEA 2017 Winner
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης