GP Ιταλίας: Άπιαστες οι Red Bull;

GP Ιταλίας: Άπιαστες οι Red Bull;

Αρκετοί πιλότοι εκφράζουν φόβους ότι ο χθεσινός ρυθμός των Red Bull δείχνει πως αύριο θα έχουμε μια επανάληψη του Βελγικού GP.

Μνημόσυνο για τα θύματα του Love Parade στη Γερμανία
GP Ιταλίας: Άπιαστες οι Red Bull;
Ο Γάλλος πιλότος της Lotus, Ρομέν Γκροζάν παρότι χτες σημείωσε τον 4ο χρόνο ημέρας και ήταν μόλις 40 χιλιοστά πιο αργός από το Μαρκ Γουέμπερ φάνηκε απογοητευμένος από τη διαφορά με τις RB9: «Είναι πολύ γρήγορες, άπιαστες όπως στο Βέλγιο. Μπορούν να έχουν πολύ μικρή κλίση στην πίστα αεροτομή και ο διαχύτης τους φαίνεται εξαιρετικός. Παράγουν κάθετη δύναμη με διαφορετικό τρόπο και αυτό φαίνεται να αποδίδει στο μονοθέσιο τους».

Κλείσιμο
Από την πλευρά του ο έτερος πιλότος της Lotus, Κίμι Ράικονεν που χτες δοκίμασε μια έκδοση της Ε21 με μακρύτερο μεταξόνιο (σ.σ: δε θα τη χρησιμοποιήσουν τελικά) ήταν πιο αισιόδοξος: «Είχαμε κάποια θέματα σήμερα με το μονοθέσιο οπότε είναι έκπληξη για μένα η 3η και 4η θέση στους χρόνους. Όμως η διαφορά από το Φέτελ είναι μεγάλη. Να δούμε αν θα τους πλησιάσουμε σήμερα και αύριο».

Ο Μαρκ Γουέμπερ που αγωνίζεται για τελευταία φορά στη Μόντσα με τα χρώματα της Red Bull ήταν συγκρατημένος: «Σίγουρα το μονοθέσιο μας δε βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Θέλουμε να το αξιοποιήσουμε περισσότερα. Ο Σεμπάστιαν έκανε ένα γρήγορο γύρο αλλά και στο Σπα ήμασταν δυνατοί την Παρασκευή αλλά μετά οι άλλοι μας έφτασαν».

Ο Φέτελ αντίθετα ήταν λακωνικός: «Η μάχη με το χρονόμετρο θα είναι αμφίρροπη, δεν υπάρχουν πολλές στροφές όπου μπορείς να κάνεις ή να χάσεις τη διαφορά».



Ο Φερνάντο Αλόνσο που είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας 46 βαθμούς πίσω από το Φέτελ
φάνηκε ρεαλιστής: « Ούτε κρύο, ούτε ζέστη από τη δική μας απόδοση. Οι Red Bull είναι πολύ δυνατές και εμείς πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να βρούμε τα δέκατα που μας λείπουν στις κατατακτήριες δοκιμές. Κάποιες βελτιώσεις φαίνεται να δουλεύουν κάποιες όχι. Ας ελπίσουμε ότι θα βρέξει την Κυριακή και αυτό θα μας βοηθήσει».

Ο αγώνας που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον είναι προγραμματισμένος για αύριο Κυριακή  στις 15:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από την Δημόσια Τηλεόραση και τον ΟΤΕ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης