Αλόνσο: Στο βάθρο πιο ψηλά από το Φέτελ!

Αλόνσο: Στο βάθρο πιο ψηλά από το Φέτελ!

Ο 32χρονος πιλότος της Ferrari, θέτει ως στόχο στους δυο αγώνες του Σεπτεμβρίου σε Μόντσα και Σιγκαπούρη, τον τερματισμό στο βάθρο και οπωσδήποτε εμπρός από το Φέτελ για να συνεχίσει να θεωρεί εαυτόν διεκδικητή του τίτλου.

Νέα προθεσμία πήραν οι συλληφθέντες για την πυρκαγιά στην Σάμο
Αλόνσο: Στο βάθρο πιο ψηλά από το Φέτελ!
Μιλώντας χτες στους δημοσιογράφους ο Ισπανός πρωταθλητής ήταν ξεκάθαρος όταν ρωτήθηκε για τα αποτελέσματα που θα τον ικανοποιούσαν στο άμεσο μέλλον: «Δε θεωρώ πως είναι ρεαλιστικός στόχος οι δυο νίκες στους δυο επόμενους αγώνες. Από την αρχή του πρωταθλήματος έως τώρα έχουμε πάρει μόνο δυο νίκες οπότε είναι λίγο αισιόδοξο να στοχεύουμε σε δυο νίκες στους δυο επόμενους αγώνες. Θα προσπαθήσουμε πάντως ελπίζοντας για το καλύτερο αλλά ο ρεαλιστικός στόχος για μένα είναι να τερματίσω και στους δυο αγώνες μπροστά από το Φέτελ. Στους τελευταίους αγώνες είδαμε τη διαφορά να αυξάνει μόνο στο Σίλβερστον μειώθηκε επειδή εγκατέλειψε. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Θα είμαι χαρούμενος αν τερματίσω εμπρός του σε Μόντσα και Σιγκαπούρη. Αυτό φυσικά συνεπάγεται παρουσία στο βάθρο γιατί όλοι ξέρουμε πόσο δυνατός είναι και πόσο ανταγωνιστικό μονοθέσιο έχει. Αν δεν μπορέσουμε στους επόμενους δυο αγώνες να είμαστε στο βάθρο εμπρός από το Σεμπάστιαν τότε πιστεύω ότι θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το 2014».

Κλείσιμο
Ο Αλόνσο θα αγωνιστεί στο Ιταλικό GP αυτή την Κυριακή 8/9 με τη Ferrari F138. Απευθείας μετάδοση από τη Δημόσια Τηλεόραση και τον ΟΤΕ στις 15:00.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης