Δύο μοναδικές Maserati στην Εβδομάδα Σχεδίου του Μιλάνου

Δύο μοναδικές Maserati στην Εβδομάδα Σχεδίου του Μιλάνου

Η Maserati θα συμμετέχει στην Εβδομάδα Σχεδίου του Μιλάνου με δύο ειδικές one-off εκδόσεις της GranTurismo

Maserati_Design_Week
Η Maserati θα παρουσιάσει δύο μοναδικές GranTurismo, τη Luce και την Prisma, στο Milan Design Week που θα γίνει στην ιταλική πρωτεύουσα της μόδας, μεταξύ 17 και 23 Απριλίου. Τα δύο αυτοκίνητα εμφανίζονται με ιδιαίτερα τονισμένα στοιχεία στη σχεδίασή τους και δεν έχουν αλλαγές στους κινητήρες και την απόδοση. Η ανάδειξη των δυνατοτήτων που προσφέρει στους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της Maserati το πρόγραμμα Fuoriserie, είναι το δυνατό κομμάτι της συγκεκριμένης διπλής παρουσίασης.
Η GranTurismo Luce αντικατοπτρίζει τον πειραματισμό και την ερευνητική ικανότητα της Maserati, με το αυτοκίνητο να διαθέτει χρωματικό φινίρισμα που παραπέμπει σε καθρέφτη. Στο εσωτερικό, οι σκέψεις για το μέλλον συνεχίζονται με το Econyl -ένα αναγεννημένο νάιλον από τη Maserati- να βρίσκεται ως υλικό επένδυσης σε όλη την καμπίνα, στο ταμπλό αλλά και τα πάνελ των θυρών.
Αντίστοιχα, η GranTurismo Prisma διαθέτει 14 διαφορετικά χρώματα στο αμάξωμά του, με τα 12 από αυτά, να είναι επιλεγμένα από τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις των Maserati του παρελθόντος. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζει το Amaranto από τη Maserati A6 1.500 του 1947 και το Oro Longchamps που κοσμούσε τη Maserati Khamsin του 1973. Στο σχέδιο περιλαμβάνονται επίσης 8.500 ζωγραφισμένα στο χέρι γράμματα, που συνθέτουν τα ονόματα διαφόρων μοντέλων στην ιστορία της Maserati.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης