Η Novitec απογειώνει την Maserati MC20

Η Novitec απογειώνει την Maserati MC20

Η εντυπωσιακή Maserati MC20 γίνεται ακόμα πιο γρήγορη και πιο δυναμική με την βοήθεια της Novitec και την αναβάθμιση που προσφέρει στον V6 turbo κινητήρα της.

Maserati_MC20_Novitec__2_
Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που η Maserati επέστρεψε στην κατηγορία των supercars με την MC20, της οποίας ο κινητήρας με την ονομασία Nettuno έχει όλη την τεχνολογία της F1 προσαρμοσμένη για «καθημερινή» χρήση. Η απόδοση του twin turbo V6 κινητήρα με τη χωρητικότητα των 3,0 λίτρων, είναι από το εργοστάσιο 630 ίπποι και 729 Nm ροπής. Με αυτή την ισχύ, η MC20 επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα.
Με τις επεμβάσεις της Novitec στον κινητήρα, η απόδοση αυξάνεται στους 711 ίππους και στα 818 Nm ροπής και πλέον η επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα, διαρκεί 2,8 δευτερόλεπτα. Στα 200 χλμ./ώρα από στάση, το αυτοκίνητο μετά τις επεμβάσεις της Novitec, φτάνει σε 8,4 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 325 χλμ./ώρα.

Πέραν των τυπικών επεμβάσεων στον κινητήρα, η Novitec προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της τη δυνατότητα επιλογής αναβαθμισμένου συστήματος εξαγωγής.
Η Novitec έχει επέμβει και στην αεροδυναμική του αυτοκινήτου της Maserati, αλλά με πολύ διακριτικό τρόπο, προσθέτοντας μόνο ένα νέο μικρό spoiler εμπρός και μια σχετικά διακριτική αεροτομή πίσω. Αμφότερες οι προσθήκες σύμφωνα με το βελτιωτικό οίκο, βελτιώνουν την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου και τη σταθερότητά του στις υψηλές ταχύτητες, σε περιβάλλον πίστας. Η εμφάνιση του αυτοκινήτου αλλάζει σημαντικά με τις νέες ζάντες (20 ιντσών εμπρός και 21 πίσω) της Vossen που προτείνει η Novitec.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης