Νέα πακέτα βελτίωσης των plug-in Audi από την ABT

Νέα πακέτα βελτίωσης των plug-in Audi από την ABT

Ο βελτιωτικός οίκος ABT παρουσίασε νέα πακέτα αναβάθμισης ειδικά για τις plug-in εκδόσεις των μοντέλων της Audi.

Audi_ABT
Η ABT είναι επίσημος συνεργάτης της Audi με εξειδίκευση στην αναβάθμιση της απόδοσης και της αεροδυναμικής των μοντέλων της γερμανικής εταιρίας. Αυτή τη φορά η ABT προχωρά στην βελτίωση και των plug-in υβριδικών μονάδων της Audi με κατάλληλη αύξηση της απόδοσης των θερμικών κινητήρων χωρίς περεταίρω επέμβαση σε μπαταρίες ή ηλεκτροκινητήρα.
Τα νέα πακέτα AΒΤ είναι διαθέσιμα για το Audi Q5 και στις δύο εκδόσεις αμαξώματος, το A6 ως Avant και Sedan, καθώς και για το A7 Sportback, υπό την προϋπόθεση ότι είναι εξοπλισμένα με κινητήρες 50 TFSI e ή 55 TFSI e.

Το κοινό χαρακτηριστικό όλων είναι ο δίλιτρος τετρακύλινδρος turbo βενζινοκινητήρας, που αποδίδει 265 ίππους και 370 Nm ροπής.
Κλείσιμο
Το βελτιωτικό πακέτο της AΒΤ αυξάνει την απόδοση έως τους 357 ίππους και τα 500 Nm ροπής στις περιπτώσεις του 50 TFSI e, ενώ σε εκείνες του 55, η απόδοση φτάνει έως τους 425 ίππους και στα 550 Nm αντίστοιχα. Το κόστος για τις μηχανολογικές επεμβάσεις χάρη στις οποίες επιτυγχάνεται η αύξηση της απόδοσης, είναι της τάξης των 2.750 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης