H ΑΒΤ περιποιείται το Audi A6 Allroad

H ΑΒΤ περιποιείται το Audi A6 Allroad

Περισσότερη δύναμη και έναν πιο έντονο χαρακτήρα προσφέρει στο νέο Audi A6 Allroad το πακέτο αναβάθμισης του βελτιωτικού οίκου ABT.

2020-audi-a6-allroad-tuning-abt-13456543
Είναι πλέον δεδομένο κάθε μοντέλο της Audi να αποκτά και την δίδυμη, πιο αθλητική έκδοση με την σφραγίδα της ΑΒΤ. Πλέον λοιπόν είναι η σειρά του Audi A6 Allroad να δεχθεί τη φροντίδα του πρακτικά επίσημου βελτιωτικού οίκου.
Το χρηστικό, πολυτελές stationwagon με χαρακτήρα crossover και το σημαντικό πλεονέκτημα της δυνατότητας ρύθμισης του ύψους από το έδαφος, απολαμβάνει μια σημαντική αύξηση της απόδοσης χάρη στο πακέτο αναβάθμισης της ABT. Συγκεκριμένα η έκδοση βενζίνης 55 TFSI με τον 3.0λιτρο V6 TFSI από τους 340 ίππους και τα 50,9 χλγμ. ροπής της εργοστασιακής απόδοσης ανεβαίνει τους 408 ίππους και τα 56 χλγμ.

Αντίστοιχα το πακέτο αναβάθμισης της απόδοσης είναι διαθέσιμο και για τις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις 50 TDI και 55 TDI που αποδίδουν 286 και 349 ίππους αντίστοιχα. Χάρη στην αναβάθμιση της ABT η ισχύς φθάνει τους 330 και 384 ίππους αντίστοιχα με παράλληλη αύξηση της ροπής κατά 5 και 6 χλγμ. Επιπλέον οι πελάτες της ABT μπορούν να συνοδεύσουν την βελτίωση του κινητήρα με σύστημα ελέγχου του ήχου της εξάτμισης για πιο άγρια ηχητική απόχρωση.
Από εκεί και πέρα οι οπτικές αλλαγές είναι ουσιαστικά ελάχιστες καθώς εξωτερικά μόνη διαφοροποίηση είναι αυτή των νέας σχεδίασης ζαντών της ABT ενώ στο εσωτερικό η εταιρία προσφέρει κάλυμμα του επιλογέα από ανθρακονήματα και διακόπτη εκκίνησης με αποτυπωμένο το λογότυπό της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης