
ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ,ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ,ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΡΟΙΚΑ ,ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧ/ΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.ΕΔΩ ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2009 ΑΝΕΧΟΤΑΝ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑΧΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 5,5 ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ..ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΦΟΡΟ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΖΟΥΣΑΝΕ ΜΕ..ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΕΡΑ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΠΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ,ΟΙ ΔΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ..ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΡΗΣΕΙΣ,ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΘΑΜΑΣΤΕ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ,ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ(ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ..ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ)ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΑΝΕ ΤΥΦΛΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΗ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ,ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ-ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,ΟΤΑΝ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2016 Ο ΙΤΑΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΡΕΝΤΣΙ ΔΕΧΘΗΚΕ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ,ΑΥΤΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ..ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ,ΕΝΩ ΕΔΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΠΟΥ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ Ο ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ,ΓΕΝΝΑΙΟΤΕΡΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ(ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΝ)ΜΕ ΤΑ ΡSI ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
Σε ένα κόσμο της φαντασιας της αυταπατης και του βολεματος ,όπως ο δικός μας αυτός που ζουμε, πιθανόν η ανάλυση να ειχε καποια βάση.Και το παιρνουμε ως δεδομένο ότι αυτα ισχύουν για τον στρατό κατοχης, το δημοσιουπαλλικο κατεστημενο, τον πελατειακο φασισμό. Εάν ισχύουν αυτα, τότε το ποιο πάνω κείμενο αναφερεται σε έναν παράλληλο σύμπαν. Έκτος αν σβήσουμε ένα κομμάτι της κοινωνίας, μικρό μεν, λόγω της συρικνωση που έχει υποστεί, τον ιδιωτικό τομέα.Τοτε μπορούμε να μιλάμε άφοβα. Αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε όταν υπάρχει πάνω από το τριπλάσιο στις αμοιβες μεταξύ των δύο κόσμων.Δεν μπορούμε να μιλάμε για τα υπολείμματα μιας δημοκρατίας όταν οι κομματικοι στρατοι είναι το συνηθες.Ή ο πελατειακος φασισμος .Να μιλάμε για δικαιοσύνη όταν το μισο σύνταγμα δεν ισχύει. Φοβάμαι ότι δεν ελήφθησαν υπ'όψιν στην μελέτη. Ούτε το 62% του δημοψηφησματος του "όχι" .Και τώρα που δεν εχουμε ιδιωτικό τομέα να ταΐζει τόσους πολλούς, ανακαλύψαμε τα ασημικα του έθνους, τις περίφημες λίστες. Θα πουλάμε και θα τρώμε. Εφεύρεση του ερυθρού φασισμου, προς εκπλήρωση του δόγματος ,να μην δουλευουμε και να παιρνουμε πολλά λεφτά. Απεχουμε παρασανγκας από την μελέτη αν και μοιαζει με εμάς.
Επειδή τα τσιτάτα εξευτελίζουν τη λογική, μήπως μπορείς να μας πεις τους εισαγωγικούς μισθούς του δημοσίου? Με την κατάργηση του υποκατώτατου ποια η ετήσια μισθολογική διαφορά μεταξύ εισαγωγικού δ.υ και ι.υ? Είχαμε αυξήσεις σε κλάδους του ιδιωτικού τομέα? Έχουμε πάγωμα αυξήσεων στον Δ.Τ? Τα απλά σε ρωτάω, γιατί αν σε ρωτήσω για τους ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ μισθούς π.χ 20 χρόνων σε Ι.Τ και Δ.Τ ή τη σύγκριση αποδοχών ενός Δ/ντος Συμβούλου σε μεγάλη ιδ. Επιχ. με αυτές ενός Γ. Γραμ. σε υπουργείο απλά θα τραυλίσεις...
αμα λίγοι παράγουν και πολλοί παρασιτούν, ας υπονομεύσουμε την αγοραστική δύναμη όσων παράγουν για να μοιράσουμε στους κηφήνες..... Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να γίνουν όλοι κηφήνες. Σε αντίθεση με μπούρδες για μικρές οικονομίες, η Γερμανία εφάρμοσε λιτότητα ακόμα και απο τους σοσιαλιστές και για αυτό μπορεί να δανείζει. Οι νότιοι κηφήνες έκαναν αυτά που θέλει αυτός ο ΔΥ να κάνουν όλοι και για αυτό χρειάζονται δανεικά. Το γεγονός οτι στο τσίρκο που λέγεται Ελλάδα, η υπερφορολόγηση και πλήρης άρνηση να κοπούν οι δαπάνες (αν δεν αυξηθούν κιόλας) ονομάζεται λιτότητα, δείχνει οτι δεν υπάρχει ελπίδα.