Φιλοξενία…Χωρίς Συντηρητικά

cretaa_arthross1

Η CRETA FARMS στην Έκθεση Food Expo 2019 δίνει λύσεις στους επαγγελματίες που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα

Αισθητή η παρουσία της κρητικής εταιρίας στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών της ΝΑ Ευρώπης ανάμεσα σε 1.300 εταιρίες από 34 χώρες. Φιλόξενη, όπως πάντα, αγκάλιασε τους συνεργάτες της και εντυπωσίασε τους εν δυνάμει, παρέχοντας λύσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

cretasd1
cretasd4


Με δύο νέα λανσαρίσματα ορόσημα του οξύμωρου DNA της, «παράδοση και καινοτομία», η CRETA FRAMS παρουσίασε στην Food Expo 2019 δύο κατηγορίες που θα αλλάξουν τα δεδομένα και στον χώρο της εστίασης.Φέτος, καινοτομεί επενδύοντας σε δύο μεγάλα διατροφικά trends:

- Απουσία πρόσθετων & συντηρητικών σε αλλαντικά και γύρο

- Παραγωγή γύρου από χοιρινό ειδικής εκτροφής

Όντας ο μεγαλύτερος παραγωγός χοιρινού κρέατος στην χώρα μας με τη μοναδική καθετοποιημένη μονάδα, λανσάρει για 1η φόρα στην Ελλάδα προψημένο κατεψυγμένο γύρο από 100% ελληνικό κρέας Εν Ελλάδι ειδικής εκτροφής. Η κρητική εταιρία ενισχύει την γκάμα του γύρου, επενδύοντας στην αγορά του προψημένου και λανσάρει γύρο Εν Ελλάδι έτοιμο σε 6’. Τη γκάμα συμπληρώνει ο γύρος κοτόπουλο Εν Ελλάδι από κοτόπουλα ελληνικής προέλευσης που εκτρέφονται με επιλεγμένο ισορροπημένο σιτηρέσιο.

cretasd3
cretasd2


Ο CEO της CRETA FARMS, Κωνσταντίνος Δομαζάκης, προσθέτει: «Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των καταναλωτών σας, εντοπίζουμε τις παγκόσμιες διατροφικές τάσεις και απενοχοποιούμε κατηγορίες που δε θέλει κανείς να βγάλει από τη ζωή του. Η κατανάλωση του γύρου αυξάνεται παγκοσμίως. Προχωράμε μαζί, εξελισσόμαστε και δημιουργούμε για πρώτη φορά προψημένο κατεψυγμένο γύρο από κρέας ειδικής κρητικής εκτροφής που θα απογειώσει τα μενού και τις πωλήσεις των συνεργατών μας.»

Η κρητική εταιρία συνεχίζει την επένδυση σε τρόφιμα χωρίς συντηρητικά καθώς δημιούργησε την πρώτη γευστική σειρά αλλαντικών χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετα, χωρίς χρωστικές και χωρίς γλουτένη. Η νέα σειρά αλλαντικών χωρίς είναι αλλαντικά στην πιο φυσική τους μορφή, διατηρώντας την αυθεντική γεύση πάντα με την εγγύηση της ποιότητας της CRETA FARMS για τους καταναλωτές που ανησυχούν για την ύπαρξη συντηρητικών και αγγίζουν το 80% του πληθυσμού.

cretasd5


O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CRETA FARMS Μάνος Δομαζάκις στην ομιλία του στο Forum της έκθεσης μίλησε για την ανάπτυξη του κλάδου των προϊόντων επεξεργασίας κρέατος και την συμβολή των επιχειρήσεων. Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι «Η ανάπτυξη επιτυγχάνεται μέσα από 3 πυλώνες: τον υγιή ανταγωνισμό, την εξωστρέφεια και τις νέες επενδύσεις.»

CRETA FARMS

Η CRETA FARMS, όντας ο μεγαλύτερος Έλληνας παραγωγός χοιρινού κρέατος και ο μοναδικός καθετοποιημένος, έχει κατοχυρώσει 20 πατέντες διεθνώς. Επενδύοντας ετησίως πάνω από 8εκατ. σε έρευνα και ανάπτυξη, προβλέπει την μετεξέλιξη του ηγέτη της εγχώριας αγοράς αλλαντικών στον ηγέτη μιας εταιρίας τροφίμων. Στόχος της κρητικής εταιρίας είναι να πρωτοστατήσει στην παγκόσμια τάση για υγιεινή διατροφή δημιουργώντας και παράγοντας καινοτόμα προϊόντα που ενισχύουν την επιχειρηματική εξωστρέφεια της χώρας μας.

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

GROUP-PHOTO

Ένα ταξίδι στην κοσμοπολίτικη Ρόδο είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι συνεργάτες του εταιρικού δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής που διακρίθηκαν για τα παραγωγικά αποτελέσματα του προηγούμενου χρόνου. Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε στο διάστημα από 29 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου και συμμετείχαν σε αυτό περισσότερα από 90 άτομα.

john00

Θα ήθελα να ζητήσω την βοήθειά σου για την δημοσιοποίηση της περίπτωσης του μικρού Γιάννη που παλεύει με τον καρκίνο τα τελευταία επτά χρόνια.

imereskarieras2

Οι Ημέρες Καριέρας, το event-θεσμός για την αγορά εργασίας έρχεται για ακόμα μια χρονιά στις 12 και 13 Οκτωβρίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, από το kariera.gr, το πρώτο website στην Ελλάδα για την εργασία και μέλος του διεθνούς δικτύου CareerBuilder.

run-together-fb3

Το RUN TOGETHER, powered by INTERSPORT & SAUCONY, επιστρέφει δυναμικά για 6η χρονιά στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ δεν θα μπορούσε παρά να υποστηρίξει -και φέτος- το ξεχωριστό αυτό fun run, με στόχο την στήριξη του έργου της ΜΚΟ «Μέριμνα»!

eu667

Η EUROCERT ανήκει στους πρωτοπόρους Φορείς Πιστοποίησης, που διαπιστεύτηκε από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) και εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης  για ελέγχους σε όλους τους τύπους εγκαταστάσεων ψυχαγωγίας παιδιών όπως παιδότοποι, παιδικές χαρές, εγκαταστάσεις αθλητικού εξοπλισμού (εξοπλισμός γηπέδων μπάσκετ, ποδοσφαίρου, βόλεϊ, χάντμπολ κλπ)