Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Η απίστευτη δήλωση συμβούλου του Τραμπ

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Η απίστευτη δήλωση συμβούλου του Τραμπ

Η πιστή συνεργάτης του Ντόναλντ Τραμπ, που είναι μαζί του από την προεκλογική εκστρατεία του 2016, δικαιολόγησε την απόφαση του Αμερικανού πρόεδρου να αναστείλει τη συνδρομή της Ουάσινγκτον στον προϋπολογισμό του ΠΟΥ -  Έδειξε να υπονοεί ότι το 19 αναφερόταν στον αριθμό των επιδημιών και  όχι στο έτος εμφάνισης του κορωνοϊού

donald54
Σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε σύγχυση με τα λεγόμενά της...υποδήλωσε ότι η ασθένεια Covid-19, την οποία προκαλεί ο νέος κορωνοϊός, μπορεί να είναι η πολλοστή επιδημία αυτού του τύπου ιού, κατηγορώντας τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για έλλειψη διαφάνειας.

«Επιστήμονες και γιατροί λένε ότι μπορεί να υπάρξουν νέα κύματα αργότερα, ότι αυτό μπορεί να επανέλθει το φθινόπωρο σε πιο περιορισμένη μορφή», εξήγησε η Κέλιαν Κόνγουεϊ μιλώντας στο δίκτυο Fox News.

«Αυτή είναι η Covid-19, όχι η Covid-1 και θα μπορούσατε να σκεφτείτε ότι οι άνθρωποι (του ΠΟΥ) υπεύθυνοι για γεγονότα και αριθμούς ήταν έτοιμοι για να την πολεμήσουν, πρόσθεσε δείχνοντας να υπονοεί ότι το 19 αναφερόταν στον αριθμό των επιδημιών αυτού του τύπου και όχι στο έτος εμφάνισης αυτού του νέου κορονοϊού, το 2019» είπε.

«Ο ΠΟΥ είπε ψέματα»

Η πιστή συνεργάτης του Ντόναλντ Τραμπ, που είναι μαζί του από την προεκλογική εκστρατεία του 2016, δικαιολόγησε την απόφαση του Αμερικανού πρόεδρου να αναστείλει τη συνδρομή της Ουάσινγκτον στον προϋπολογισμό του ΠΟΥ, τον οποίο ο Τραμπ κατηγορεί για κακοδιαχείριση.

Κλείσιμο
«Η ελάχιστη απόδοση της επένδυσης θα ήταν ο ΠΟΥ να είναι ειλικρινής όσον αφορά την προέλευση του ιού στην Ουχάν, όσον αφορά τη μετάδοσή του μεταξύ ανθρώπων», εξήγησε η Κέλιαν Κόνγουεϊ.

«Ο ΠΟΥ είπε ψέματα ή δεν ήταν διαφανής σε σχέση με αυτά τα θέματα, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες επλήγησαν τόσο σκληρά» ακούγοντας τους επαγγελματίες υγείας σε όλο τον κόσμο», τόνισε η σύμβουλος.


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - «Αττικόν»: H στιγμή που ασθενής βγαίνει από την Εντατική

Μόσχα - Αεροσκάφος στις φλόγες: Σοκαριστικό βίντεο από την τραγωδία με τους 41 νεκρούς

Κορωνοϊός - Τα κοστούμια της σειράς «Chernobyl» θα χρησιμοποιηθούν στη «μάχη» με τον Covid-19!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης