Κορωνοϊός: Οκτώ νέοι θάνατοι στις Φιλιππίνες και 16 νέα κρούσματα

Κορωνοϊός: Οκτώ νέοι θάνατοι στις Φιλιππίνες και 16 νέα κρούσματα

33 στο σύνολο οι νεκροί από τον κορωνοϊό στη χώρα και 396 κρούσματα συνολικά - 122 νέα κρούσματα στην Ταϊλάνδη - 26 νέα κρούσματα στην Ταϊβάν

200313102213_corona_elsalvador2
Το υπουργείο Υγείας των Φιλιππίνων ανακοίνωσε σήμερα ότι επιβεβαίωσε οκτώ νέους θανάτους εξαιτίας της ασθένειας COVID-19 και 16 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον κορωνοϊό που την προκαλεί.

Ο απολογισμός της πανδημίας στις Φιλιππίνες ανέρχεται πλέον σε 33 νεκρούς, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 έχουν φθάσει τα 396, διευκρίνισε η υφυπουργός Υγείας Μαρία Ροσάριο Βερχεϊρέ.

122 νέα κρούσματα στην Ταϊλάνδη και 721 συνολικά

Εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε σήμερα ότι επιβεβαιώθηκαν 122 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον κορωνοϊό στη χώρα, γεγονός που αυξάνει τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί σε 721.

Ανάμεσα στα νέα κρούσματα περιλαμβάνονται 20 ασθενείς που συνδέονται με προηγούμενα, 10 νέα κρούσματα που έφθασαν στη χώρα από το εξωτερικό, και 92 ασθενείς που δεν είναι σαφές πώς μολύνθηκαν και διενεργείται έρευνα, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος.

Στην Ταϊλάνδη έχει καταγραφεί ένας θάνατος εξαιτίας της πανδημίας. Στον αντίποδα, 52 άνθρωποι έχουν ιαθεί και λάβει εξιτήριο. Άλλοι 668 συνεχίζουν να νοσηλεύονται.

26 νέα κρούσματα στην Ταϊβάν

Η κυβέρνηση της Ταϊβάν ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέγραψε 26 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού, γεγονός που αυξάνει το σύνολο των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί στη νήσο σε 195.

Κλείσιμο
Όλα τα νέα κρούσματα πλην ενός «εισήχθησαν» στη χώρα, καθώς πρόκειται για ανθρώπους που είχαν ταξιδέψει στις ΗΠΑ, στην Ισπανία, στην Ολλανδία, στη Γαλλία, στην Ελβετία και στη Βρετανία, διευκρίνισε η Ταϊπέι.

Διαβάστε επίσης:

Μέτρα για τον κορωνοϊό: Αναστέλλεται η πληρωμή προστίμων στα μέσα μεταφοράς - Δείτε μέχρι πότε

Κορωνοϊός: Το πείραμα της Μασσαλίας και όλα τα νέα φάρμακα που δοκιμάζονται στον κόσμο

Κορωνοϊός: Η Ευρώπη δοκιμάζεται από τη φρενήρη εξάπλωση - Κρίσιμες οι 2-3 επόμενες εβδομάδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης