ΗΠΑ: Την επόμενη Τρίτη η δίκη για την καθαίρεση του Ντόναλντ Τραμπ

ΗΠΑ: Την επόμενη Τρίτη η δίκη για την καθαίρεση του Ντόναλντ Τραμπ

Το έγγραφο της απόφασης που έλαβε η Βουλή των Κοινοτήτων μεταφέρθηκε σύμφωνα με το πρωτόκολο από τους λεγόμενους διαχειριστές, οι οποίοι το παρέδωσαν στην ειδική επιτροπή υποδοχής της Γερουσίας

22090097
Στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών έφτασε με κάθε επισημότητα το έγγραφο παραπομπής του Ντόναλντ Τραμπ σε δίκη για υπέρβαση εξουσίας και παρακώλυση των εργασιών του Κοινοβουλίου, μετά την έγκριση των δύο άρθρων από τη Βουλή των Κοινοτήτων.

Όπως έγινε γνωστό, η δίκη για την καθαίρεση ή όχι του Ντόναλντ Τραμπ θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τρίτη. Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος είναι ο τρίτος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, που παραπέμπεται και κινδυνεύει με καθαίρεση.

Το έγγραφο της απόφασης που έλαβε η Βουλή των Κοινοτήτων μεταφέρθηκε σύμφωνα με το πρωτόκολο από τους λεγόμενους διαχειριστές, οι οποίοι το παρέδωσαν στην ειδική επιτροπή υποδοχής της Γερουσίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την πλειοψηφία στη Βουλή των Κοινοτήτων, πρόεδρος της οποίας είναι η Νάνσι Πελόζι, κατέχουν οι Δημοκρατικοί, σε αντίθεση με τη Γερουσία, όπου επικρατούν οι Ρεπουμπλικανοί.

trump
Το έγγραφο της παραπομπής Τραμπ
trump_senate
Οι διαχειριστές που μετέφεραν την εντολή παραπομπής στη Γερουσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης