Έρχεται «πόλεμος» διαγγελμάτων Τραμπ-Ροχανί μετά την ιρανική επίθεση με πυραύλους σε αμερικανικές βάσεις

Έρχεται «πόλεμος» διαγγελμάτων Τραμπ-Ροχανί μετά την ιρανική επίθεση με πυραύλους σε αμερικανικές βάσεις

Μέσα στην ημέρα αναμένονται οι πρόεδροι ΗΠΑ και Ιράν να απευθυνθούν στους πολίτες των χωρών τους

TRUMPROXANI
Ένας νέος «πόλεμος» αναμένεται σήμερα ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν, λίγες ώρες μετά την επίθεση με ιρανικούς πυραύλους κατά αμερικανικών βάσεων στο Ιράκ, καθώς τόσο ο Ντόναλντ Τραμπ όσο και ο Χασάν Ροχανί αναμένεται να απευθύνουν διαγγέλματα προς τους Αμερικανούς και τους Ιρανούς αντίστοιχα.

Αρχικά έγινε γνωστό μέσω ανάρτησης του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα κάνει μια δήλωση το πρωί της Τετάρτης (ώρα ΗΠΑ).

Στην ίδια ανάρτηση ο Aμερικανός πρόεδρος επιδίωξε να καθησυχάσει τους Αμερικανούς για τα αποτελέσματα των ιρανικών πυραυλικών επιθέσεων. «Όλα καλά {...} Μέχρι στιγμής όλα καλά. Έχουμε μακράν τον πιο ισχυρό και τον πιο καλά εξοπλισμένο στρατό στον κόσμο» έγραψε ο Τραμπ στις 4:45 τα ξημερώματα της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας).



Λίγες ώρες αργότερα η ιρανική κρατική τηλεόραση μετέδωσε την είδηση ότι ο πρόεδρος του Ιράν Χασάν Ροχανί πρόκειται να απευθυνθεί σήμερα στον ιρανικό λαό χωρίς προς το παρόν να έχει διευκρινιστεί η ώρα που πρόκειται να εκφωνήσει την ομιλία του ο Ιρανός πρόεδρος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης