Η απόδραση του Κάρλος Γκοσν από την Ιαπωνία τον κατατάσσει σε ένα αρκετά «κλειστό» club υψηλόβαθμων εταιρικών στελεχών εναντίον των οποίων εκκρεμούν αιτήματα έκδοσής τους από ξένες χώρες.
Το Reuters παρουσιάζει σε δημοσίευμά του τους πέντε «επιφανέστερους» εκπρόσωπους αυτής της ιδιότυπης λίστας.
Σημειώνεται ότι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη λίστα, ο Κάρλος Γκοσν, το πρώην αφεντικό της Nissan, γνωστοποίησε χθες ότι διέφυγε στον Λίβανο προκειμένου να ξεφύγει από το δικαστικό σύστημα της Ιαπωνίας, καθώς πίστευε ότι δεν θα είχε μια δίκαιη δίκη. Ο Γκόσν, αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες, μεταξύ των οποίων την απόκρυψη εισοδήματος και τον προσωπικό πλουτισμό μέσω συναλλαγών με αντιπροσωπείες στη Μέση Ανατολή, τις οποίες και αρνείται.
Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney ποιοι είναι οι άλλοι φυγάδες
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.