«Σκληρός» Μπάιντεν κατά Τραμπ: Νομίζει ότι είναι υπεράνω του νόμου

«Σκληρός» Μπάιντεν κατά Τραμπ: Νομίζει ότι είναι υπεράνω του νόμου

Η Νάνσι Πελόζι στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε νωρίτερα τόνισε ότι είναι θλιβερή η ανυπακοή που δείχνει ο Τραμπ απέναντι στο Σύνταγμα - Σε εξέλιξη η διαδικασία για την αμφισβήτηση σε βάρος του Αμερικανού προέδρου

rtx6n10j-1024x703-thumb-large
Σκληρή επίθεση κατά του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος και υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Τζό Μπάιντεν. Μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, το «ουκρανικό σκάνδαλο» προκαλεί ισχυρό πονοκέφαλο στον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετικά αμήχανη θέση μετά τις αποκαλύψεις για τη συνομιλία του με τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στον οποίο άσκησε πιέσεις  ώστε να στοχοποιήσει τον γιο του Μπάιντεν που εργαζόταν σε ουκρανικές εταιρείες φυσικού αερίου. 

Ασκώντας κριτική στον τρόπο διακυβέρνησης του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου του, ο Μπάιντεν τόνισε συγκεκριμένα στο Twitter: «Ο Τραμπ πιστεύει ότι δεν υπάρχει όριο στην εξουσία και ότι είναι πάνω από τον νόμο. Αυτό είναι ζήτημα που απασχολεί όλο το έθνος και όχι μόνο τους Δημοκρατικούς ή τους Ρεπουμπλικανούς».

baiden


Νωρίτερα, η επικεφαλής της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι διεμήνυσε ότι δεν συντρέχει λόγος για βιαστικές κινήσεις όσον αφορά στην έρευνα σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ.

Τόνισε ότι ενώ ορισμένοι Δημοκρατικοί επιμένουν στην επιτάχυνση της διαδικασίας αμφισβήτησης της άσκησης των προεδρικών εξουσιών σε βάρος του Τραμπ, είναι σημαντικό να διενεργηθεί εμπεριστατωμένη έρευνα ώστε να συγκεντρωθούν ακόμη περισσότερα στοιχεία.

Κλείσιμο
Επισήμανε, πάντως, ότι καθημερινά «η απογοήτευση μεγαλώνει καθώς είναι εμφανής η ανυπακοή στο Σύνταγμα από πλευράς του Αμερικανού προέδρου».

Για υστερία και εσφαλμένες ερμηνείες καταγγέλλει ο Λευκός Οίκος τους Δημοκρατικούς, μετά τη δημοσιοποίηση από το Κογκρέσο της περιγραφής από έναν μάρτυρα δημόσιου συμφέροντος ενός τηλεφωνήματος ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Ουκρανό ομόλογό του.

«Τίποτε δεν άλλαξε με τη δημοσιοποίηση αυτής της περιγραφής, η οποία δεν είναι τίποτε περισσότερο από συρραφή αφηγήσεων από τρίτο χέρι και άρθρων του Τύπου», δήλωσε η Στέφανι Γκρίσαμ, εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

«Ο Λευκός Οίκος θα συνεχίσει να απορρίπτει την υστερία και τις εσφαλμένες ερμηνείες που διαδίδονται από τους Δημοκρατικούς και πολυάριθμα μέσα ενημέρωσης», πρόσθεσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης