Η Γκρέτα Τούνμπεργκ «κάρφωσε» με το βλέμμα της τον Ντόναλντ Τραμπ

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ «κάρφωσε» με το βλέμμα της τον Ντόναλντ Τραμπ

Λίγο πριν να εκφωνήσει το οργισμένο «κατηγορώ» κατά των των ηγετών του κόσμου ότι «κλέψατε την παιδική μου ηλικία με τα κούφια λόγια σας»

greeta-tun
Η 16χρονη Γκρέτα Τούνμπεργκ πρωταγωνίστησε στη Συνόδο του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη για το Κλίμα με την ομιλία που εκφώνησε ενώπιον ξένων ηγετών τους οποίους «κατηγόρησε» ότι «κλέψατε τα όνειρά μου και την παιδική μου ηλικία με τα κούφια λόγια σας».

Αυτός, όμως, δεν ήταν ο μοναδικός λόγος για τον οποίο η νεαρή από τη Σουηδία πρωταγωνίστησε στα διεθνή ΜΜΕ.

Η Τούνμπεργκ έριξε ένα βλέμμα όλο νόημα στον Ντόναλντ Τραμπ όταν αυτός πέρασε μπροστά της προκειμένου να παραστεί σε μια συνάντηση για τις θρησκευτικές ελευθερίες.

Οι κάμερες κατέγραψαν το βλέμμα της 16χρονης με τους χρήστες των social media να βρίσκουν αφορμή για αρκετά «καυστικά» σχόλια.


Κλείσιμο
Greta Thunberg sees Trump as he arrives for UN climate action summit
















Το βλέμμα, πάντως, της Τούνμπεργκ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και αναμενόμενο καθώς μόλις τον περασμένο Αύγουστο είχε δηλώσει «γιατί να χάσω χρόνο να του μιλήσω όταν αυτός δεν πρόκειται να με ακούσει;» προσθέτοντας στον δημοσιογράφο του CBS ότι το μόνο μήνυμά της προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ θα ήταν «άκου την επιστήμη, πράγμα που προφανώς δεν κάνει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης