Πανικός στο Σικάγο: Eισέβαλε με αυτοκίνητο σε εμπορικό κέντρο

Πανικός στο Σικάγο: Eισέβαλε με αυτοκίνητο σε εμπορικό κέντρο

Δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες - Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας απέκλεισαν το σημείο - Βίντεο δείχνουν τον κόσμο να τρέχει πανικόβλητος

sikago
Στιγμές τρόμου εκτυλίχθηκαν στο Σικάγο, με πλήθος κόσμου να τρέχει πανικόβλητο μετά την εισβολή άνδρα με αυτοκίνητο σε εμπορικό κέντρο. Το αυτοκίνητο τύπου SUV προκάλεσε την αναστάτωση στην πόλη Σόμπεργκ. Υπό κράτηση τέθηκε ένας άνθρωπος, όπως φάνηκε και σε βίντεο που έδειξε αστυνομικούς να συνοδεύουν άνδρα με χειροπέδες.

Σε εκκένωση του εμπορικού κέντρου προχώρησε η αστυνομία, η οποία δεν επιβεβαιώνει εάν πρόκειται για περιστατικό με ένοπλο. Το σημαντικό είναι πάντως πως δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.

Annotation-2019-09-20-150606

Τα βίντεο από το σημείο δείχνουν τις ζημιές που έγιναν μέσα στο κτίριο, τη στιγμή που αποτυπώνουν τον πανικό του κόσμου. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, αλλά και της Πυροσβεστικής απέκλεισαν το σημείο, με τις έρευνες για το περιστατικό να βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Κλείσιμο


Στα πλάνα που διέρρευσαν στο διαδίκτυο από τις κάμερες ασφαλείας και κινητά τηλέφωνα, το SUV φαίνεται να κινείται εντός του εμπορικού ρίχνοντας διάφορα αντικείμενα στο εσωτερικό του κτιρίου, την ώρα που παρευρισκόμενοι τρέχουν προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Stores At Woodfield Mall On Lockdown; SUV In Mall
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης