Ασύλληπτη τραγωδία μπροστά σε εκατοντάδες θεατές: Νεκρή τραγουδίστρια από πυροτέχνημα

Ασύλληπτη τραγωδία μπροστά σε εκατοντάδες θεατές: Νεκρή τραγουδίστρια από πυροτέχνημα

Όλα συνέβησαν με την λήξη του show με τις εκρήξεις των πυροτεχνημάτων - Η Ισπανίδα τραγουδίστρια έπεσε αιμόφυρτη στη σκηνή 

9JsPSb1Y
Απίστευτη τραγωδία επί σκηνής καθώς η ισπανίδα τραγουδίστρια Τζοάνα Σάινθ, τραγουδίστρια του group «Super Hollywood Orchestra» σκοτώθηκε μπροστά σε 1.000 θεατές, όταν μηχανισμός με πυροτεχνήματα εξερράγη μπροστά της!

Όλα συνέβησαν με την λήξη του show, με τα πυροτεχνήματα να είναι προγραμματισμένα να εκραγούν με το φινάλε. Η άτυχη τραγουδίστρια, ωστόσο, στάθηκε πολύ κοντά στον μηχανισμό με αποτέλεσμα από την έκρηξη του πυροτεχνήματος να τραυματιστεί στο στομάχι και να σκοτωθεί μπροστά στους θεατές, που ούρλιαζαν από τρόμο.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως απλά άκουσαν έναν κρότο και μετά μέσα στις σπίθες είδαν την τραγουδίστρια να πέφτει αιμόφυρτη.

Εκπρόσωπος του τοπικού νοσοκομείου, δήλωσε στον Τύπο: «Μας αναφέρθηκε ένα δυστύχημα στην περιοχή Las Berlanas, όπου μια συσκευή με πυροτεχήματα εξερράγη στη σκηνή με αποτέλεσμα τον θάνατο μιας γυναίκας, η οποία παραλήφθηκε χωρίς τις αισθήσεις της».

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης