Ο πάπας Λέων θα πάρει εξιτήριο από την καθολική πολυκλινική Αγκοστίνο Τζεμέλι της, σήμερα το απόγευμα μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε για αφαίρεση του κάτω λοβού του δεξιού πνεύμονα, μετά τη διάγνωση για αδενοκαρκίνωμα.
Οι γιατροί έκριναν ότι χάρη στην συνεχή βελτίωση της κατάστασης της υγείας του, μπορεί να επιστρέψει στο Βατικανό.
Αύριο ο ποντίφικας πρόκειται να ευλογήσει, όπως κάθε Κυριακή, το πλήθος πιστών που θα συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.